15 Yıl Geçti

YILLAR ÇOK ÇABUK GEÇİYOR; GEÇMİŞİ UNUTUR OLDUK!

 

            Bundan onbeş yıl önce 19 Aralık 2001 tarihinde HÜR GERZE gazetesi sahibi ve başyazarı Hasan SAYAR’I kaybetmiştik. Her geçen gün onun eksikliği ve yerel yazılı haftalık gazetesi aranmaktadır… Hala ilçemizde yeri doldurulmuş değildir!

            Ne çabuk geçti yıllar! İnanıyorum ki, Gerze sevdalısı Hasan SAYAR’I başta sevenleri ve gerçek dostları yıllar geçse de O’nu unutmamışlardır!

            Çok iyi biliyorum ki, O bütün yaşamı boyunca “HER ZAMAN İNSANI İNSAN YAPAN TÜM DEĞERLERE TARAF, TARAFSIZ BİR GAZETEYİZ. BİZLER İNSANIN TARAFINDAYIZ.”Derdi.

            Gerze aşığı ve Gerze sevdalısı bu güzel insan, yaşadığı sürece gecesini gündüzünü gazetesine ve gazeteciliğe vermişti… Ne yazık ki günümüzde böyle çok az yerel gazeteci vardır!

            Umarım yıllar geçse bile, başta sevenleri, gerçek dostları ve de Sinop’lu gazeteci arkadaşları O’nu unutmazlar! Çünkü O’nu çok iyi ve yakından tanıyan biri olarak ben unutmadım…

            Ruhu şad, mekânı cennet olsun…

 

            Ali Vacit TOKMAK

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hür Kalyoncu
Hür Kalyoncu - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.gerze değerlerini unutmadığı sürece geleceğ kucaklayabilir.gerze gibi bir yerde yerel anlamda gazetecilik yapmak her baba yiğidin harcı olmasa gerek...