Bu Ülke Bizim

"Bu ülkeyi sahipsiz sananlar, bostana girmiş sığırlar gibi hem karınlarını doyuracak, hemde otladığı yeri pislemeyi hayat biçimi sanacaklar. Aslında böyle bir yaşama biçimi yoktur. Yeryüzünde kötülük ettik aslında bu insan müsveddesi topluma Türk devleti sahibi olduğu sürüye yaşamanın gereğini öğretecek sopalı eğitimini göstermeliydi. Sen sopalamasan başka efendilere gitseler bile onlar sopa ile eğiteceklerdir. Bu sürüyü bizimki daha insaflı olabilirdi aslında. Bu yaşananlardan sonra ortaya söyleyelim arif olan anlasın." dedi

ANADOLU TOPRAKLARI TESCİLLİ TÜRK TOPRAKLARIDIR

Anadolu toprakları bin yıldır tescili Türk yurdudur. 5 bin yıllık insanlık tarihinde de Türk varlığının bilimsel kanıtları da mevcuttu. Her yüz yılda bir büyük kan bedelleri ödeyerek vatan yapılmıştır. Bu topraklar ayrıca büyük düşünmeyen, büyük hedefleri idealleri olmayan, dünya efendiliği idealleri olmayan milletleri ve devletleri tarihin çöplüğüne terk etmiştir. Tıpkı Lidyalılar, Firikyalılar, Romalılar gibi son bin yıldır bu topraklarda Allah'ın kelamını yeryüzüne yaymak ve Allah'ın iradesinin yeryüzü temsilciliğine memur edilmiş, bu millet külli iradenin emri ile var edilmiştir bu topraklarda.

ANADOLU TOPRAKLARI MAZLUMLARIN SIĞINDIĞI LİMAN OLMUŞTUR.

Adaletin ve insanlığın sığındığı liman olmuştur hep Anadolu... Sapkınlığın üzerinde Allah'ın bir kamçısı gibi kılıcı gibi düşerek görevler ifa etmiştir. Bu asil millet, milletler ailesi içinde şerefli yerini bu güne kadar böyle sürdüre gelmiştir. Her yüz yılda bir, bu topraklar için çok büyük kan bedeli ödeyerek gelmişlerdir bu günlere çünkü küreyi arzın merkezidir bu topraklar, Allah'ın Türk milletine bir lütfudur peygamberimizin ne güzel asker dediği yaratanın benim doğuda bir kavmim var dediği yeryüzünde insanlığın selameti ve saadeti için memur kıldığı bu millet yaratanın mucizeleri ile gözetildiğine şahit olmuştur insanlık.

TEK TANRILI DİNE İLK İMAN EDENLER TÜRKLERDİR.

Çünkü dünyada Allah'ın birliğini ve varlığını ilk olarak iman eden Türk milleti olmuştur. Tek Tanrılı din insanlık aleminde sadece Türklerle başlamıştır. Ejdadımız Atilla Han döneminde "Allah’ın yeryüzündeki kamçısıyım" diyerek, Roma'nın bağrına bir ok gibi saplanarak kardeşin kardeşle zinasını ve her türlü sapıklığı yasak kılmıştır ve sapkınlar imparatorluğunu afat gibi yerle bir etmiştir. Böylece sapkın insanlığa cehennem azabının nasıl yaşandığını tattırmıştır. Türkler Müslüman olduktan sonra Nizam-ı Alem diyerek Allah’ın kelamını yer yüzüne yayma ve hakim kılma idealini yaşadı yaşattı.

Yaratanın aziz kıldığı bu millet her yüz yılda bir kan bedeli ödeyerek aslı misyonu olan Allah'ın azabı ve rahmetini gösterdiği iradenin temsilciliğini yapabilme huzuru ile Adrıyetik'ten Çin Seddine kadar geniş bir coğrafyada varlığını devam ettirmektedir.

ANADOLU İNSANLIK ÂLEMİNİN KESİŞTİĞİ NOKTADIR

Yaratanın Türk milletine tahsis ettiği lütfettiği yerlerdir bu topraklar, Anadolu bir başka özeldir bunların içinden insanlık aleminin kesiştiği geçit kapısıdır aslında. Son yüz yıl geriye gittiğinizde görürsünüz Türklerin ödediği kan bedelinin ne kadar büyük olduğunu Anadolu için hemde yedi düvele karşı Türkün emsalsiz destanlaşan savaşçı ruhunu görürsünüz tarih sahnesinde daraldığı anda Allah'ın mucize diye adlandırılan yardımını görürsünüz bu savaşlarda.

TÜRKLER İSLAM ÂLEMİNE BAYRAKTARLIK YAPMIŞTIR

Aslında Türk milletine düşmanlık yaratanın yeryüzü tanzimine husumettir, islama husumettir. Bunu islam tarihide, insanlık tarihide böyle yazmaktadır. Çünkü bin yıldır islama bayraktarlık yapan bu milletin safında yer tutanlar huzur ve salaha ererken, bu millete kötülük edenler Allah'ın azabına, gazabına düçhar olmuştur görmezmişsiniz.

TÜRK MİLLETİ, VATAN HAİNİNİ, VATANSEVERİNİ AYIRT ETMESİNİ BİLİR

Orta Doğuda Türkleri, İngiliz tahriki ile arkadan vuran Arap ülkelerinde 100 yıldır akan kanı durmamaktadır. Bu en güzel ispatı degilmidir. İbretle baktığımızda Türk olmasa bile bu millete sadakatle hizmet eden Mimar Sinan, Mehmet Akif gibi olanlar bu milletin ulvi değerlerinde birer meşale gibi bu gün hala ışıldarken ihanete çanak tutan düşmanı ile dost olan Damat Ferit Paşalar, Enver Paşalar, Vahdettinlerin mezarlarının dahi nerede olduğu bilinmemektedir. Çünkü bu millete karşı samimi olmadılar. Düşmanları ile dost oldular, onlar tarih sahnesinden silinip gittiler ama son yüzyıldır bu topraklarda gene Aziz Türk Milleti var oldu fakat bedel ödendi sonsuza kadar ödeyeceklerdir.

Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlu Pınarda Türklerin tokadını yiyenlerden sorun ihanet sürüleri ve şimdi yeni bir yüzyılın sonuna gelindi. Bu topraklar için Türk milleti yeni bir bedel ödeyecek anlaşılan budur.

Azdan az gider, çoktan çok gider derler. Bu millet alışıktır aslında can alıp, can vermeye. kapı kulu yanaşmalar düşünsün sonunu.

HALA DAHA TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ TANIMAYAN AMERİKADIR

Kopuverir Allah diyerek İbrahim’in delileri bu yüz yılın başında da, böyle programlanmış bu milletin alın yazısı iman ederiz teslim oluruz. Bu Hz. Yezdan’ın Türk'e vadettiği son zaferi olacaktır cihan hâkimiyetlerine götüren ve mahşeri bir sahne görülecektir. İnsanlık aleminde açıkça bilinmesi gereken şudur; artık muhatap Lozan’ı hala tanımamış olan Amerika’dır kuyruk acıları olan Avrupa’dır vaad dilmiş toprakların cinnetini yaşayan İsrail’dir, İsrail’in vaat edilmiş topraklarını onlara iade edebilmek için her türlü hile ve desiseyi vasıta yapanlardır. İngiliz palanı ile kurulan, İsrail kurulduğu günden beri genişlemek ve vaad edilen topraklara sahip olmak için arzı mevut diye haritasını çizdiği bu toprakları kan ve gözyaşı ile yoğura yoğura sınırlarını genişletirken uzun vadede sahip olması gereken topraklarda da Amerika ve Avrupa destekli bilinçli PKK düzeneğinde taarruzlar yürütmektedir. Türkiye'den seçtiği kürt bile olmayan ihanet lokomotifi olan aktörlerinin ya kripto ermeni dönmesi ya sebatay yada ermenilerin içine yerleşmiş pakrudini, Yahudi, siyonist uzantıları olduklarını görürsünüz.

HADLARIN SAFLAR BELLİDİR

Hatlar, saflar bellidir bir tarafta Allah'ın ordum dediği mümin, samimi Müslüman Türk milleti ile düşmanı ile dost olmuş Allah'ın emirlerini hiçe saymış münafıklar ile müşrikler olacaktır. Türk milletinin genetik misyonu aşağılanmıştır. Üç hainin leşi, üç-beş vilayetteki pervasızlık kor düşürdü. Türk insanının yüreğine var oluş sebebinin öfke duvarları zorlanmaya başlandı bu milletin...Siz kimsiniz, kimden neyi talep ediyorsunuz?, Bu neyin provası? ,Hangi yetki kullanılıyor askere, polise çekilin meydanlardan derken bedel mi ödettireceksiniz bu milletin evlatlarına?

Herkes ödeyecek bu bedeli yaptığı kimsenin yanına kar kalmayacak Osmanlı'nın ordusunu dağıtan Cemal Paşa'nın torunu gazeteci, Ege'de Yunan bayrağı çeken Yunan’lı komutanı alkışlayan lokantacı, Ilıcak adlı torunlar bu ülkede hiç bir daha olmayacak şekilde bedeli herkes ödeyecek.

Vakit geldi gün bu gün, saat bu saat ve bu yüzyılda Türk milleti yeni destanlar yazacak, yedi düvele karşı hem de içinden bu sefer her türlü irini boşaltacaktır. Yeni bedeller ödemeye hazır ol TÜRK evladı !

BU TOPRAKLARIN TAPU TESCİLİ SORULUYOR

Bu toprakların yeniden tapu tescilini soruyor, kriptosu, Mecusi’si, ateisti, Siyonist’i, komünisti, kapitalisti, Ortodoks’u, üç beş Yahudi dönmesi, üç beş kripto, üç beş zerdüş, her alanda aktörlerini seçmişler. Bin yıldır İslam’a sancaktarlık yapan bu milletle et tırnak olmuş, insanlarımızı kürt diye kandırmakla ve ayaklandırmakla görevliler plan bu herkesin hesabı olabilir. Allah'ında hesabı var, bu millet için zamansız ve mevsimsiz meyve olmazmış.

AKAN GÖZYAŞLARININ DİNME ZAMANI YAKINDIR

Yaşanan bu garabetler haksızlıklar zulüm ve sömürü için akan göz yaşlarının dinme zamanı yaklaşıyor. İnsanlığın iflas ettiği dünyamızda yen bir asıra giriyoruz. Zulmün olmadığı adalet ve hakkın hakim olduğu Türk asrına giriyoruz. İnsanlığa müjde olan emareler yaşanmaktadır. Bu milletin gözlerimizin içine bakarak ihanet gösterisi sergilenmiştir. Türk milleti tarafından 100 yılık kabuğundan çıkma olarak algılanmıştır. Bu ihanet gösterileri biliyoruz ki, zifiri karanlık şafağa en yakın andır. Genetik misyonunu tahrik ettiniz bu milletin, paçavraları bayrak diye salladınız, düşmanlarımızı güldüren ihanet sırtlanları ile gerdeğe girme hazzını yaşatınız, yönetenlere ekmeğini yediğiniz bu mübarek vatana yazık ettiniz.

Yarın tatbikî güzel olacak Anadolu’mda 100 yıl doldu DEVİN UYANIŞI başlamıştır artık bu topraklarda..

Türk milleti, millet olmanın kan bedelini kıyamete kadar ödemeye hazırdır. İhanete taraf olanlar ise bedelini YOK OLMAKLA ödeyeceklerdir.

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA BARTINLI
MUSTAFA BARTINLI - 11 yıl Önce

ne güzel yazmışsın emin abi. eline yüreğine sağlık.bu millet hak edene hakkını herzaman vermiştir verecektirde.

ufuk t
ufuk t - 11 yıl Önce

hocam bu degerli yazınız için teşekkür ederiz yaradanin izniyle bu millet bu belalardan ve afetlerden kurtulacaktir

Mustafa Nuri Karasoy
Mustafa Nuri Karasoy - 6 yıl Önce

hocam eline fikrine sağlık.