16 Mayıs’ın Anlamı ve Önemi

Sorkun Saklı köy şelalelerine ulaşmak için yapılan yol çalışmalarının 16 Mayıs tarihinde başlaması, bu şelaleleri keşfetmekte öncülük yapan Gerze Gündem Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu’nun doğum gününe rastlaması, Mustafa Yoğurtçu’ya en güzel doğum günü hediyesi oldu.

  Yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere 16 Mayıs 2013 günü saat 12.00 de Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İl Özel İdare Müdürü Kemal Tosunoğlu, İlçe Tarım Müdürü Halil Karadeniz, Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan ve Gerze Orman İşletme Şefi Mustafa Ertekin ile birlikte Sorkun Köyü Saklıköy şelalelerine gittik.

  Gazeteniz Gerze Gündem Haberin 22 Temmuz 2011 tarihinde kamuoyuna duyurduğu, Gerze Belediye Başkanlığı ile Gerze Gündem Haber işbirliği ile gerçekleştirilen fotosafariler sırasında keşfedilen Sorkun Köyü Saklıköy Şelalelerinin yolunun açılması konusundaki, Kaymakam Metin Kubilay ve Gerze Gündem Haberin ilgili Bakanlık nezdinde aralıksız sürdürdüğü çalışmalar ve girişimler meyvesini verdi. Programa alınan Karlı Dereköy ile Saklıköy arasında başlatılan yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor.
Haber: Nurgül Gençay

  Haberin Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 13:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER