Açılışa Davet

Engin Altay Parkı açılıyor.

Açılışa Davet

 Gerze Belediyesi tarafından ilçemiz Liman İçi Say Caddesi mevkiinde yapımı tamamlanan ve 15 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı ile isminin Engin Altay olmasına karar verilen park için geri sayım başladı.

Liman içi mevkiinde bir yandan yol çalışmaları hız kesmeden devam ederken diğer yandan da Gerze Belediyesi park ve bahçe işleri alanın çevresini güzelleştirmek için özverili bir şekilde çalışıyor. Çalışanlar halkımızın çevreye karşı daha duyarlı olmalarını ve özellikle çöplerini alana konumlandırılan çöp kutularına atmalarını önemle vurguluyor.

Engin Altay Parkının açılışı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe denk gelen 6 Temmuz 2016 Çarşamba günü, saat 14.00’te 22-23-24.Dönem Sinop Milletvekili, 25-26.Dönem İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Haber: Özge İnce


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 15:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

gayet güzel dizayn edilmiş bir parak ve çevre düzenlemesi yapilmiş...tebrik ediyorum başakni ve emeği gecenleri...iyiye iyi, kötüye kötü diyemyecek kadar nankör,basireti bağlanmiş,fanatik insanlara aciyorum doğrusu.. ortaya bir eser çikmişsa o eser toplumun için mana ifade ediyorsa o eseri ortaya koyanlara teşekkür emk etik bir davraniş olmazmi.? insanliğimizi ne olur yitirmeyelim..niayetinde ölüm yokmu..????parka sayin vekilimizin adinin verilmeside iyi olmuş..engin bey;;hiç bir zaman partilimisin,bendenmsin diyen biri değildir..kendisini burada iyi taniyanlardanim...sevecendir, yardimda sinir tanimaz,yeterki ona sinoplu olarak işiniz düşsün katiyetle sizi yari yolda biramkayan adam gibi adamdir..ben destekliyorum ve bu konuda o parka adnin verilmesinden dolayida çok sevindiğimi ifade ediyorum...saygilarimla...

banner381
SIRADAKİ HABER