Adliye koridorları yine doldu.

Anadolu Grubu’nun termik santral projesine karşı mücadele eden termik santral karşıtları bugün 3 ayrı ceza davasından dolayı hakim karşısına çıktı.

Adliye koridorları yine doldu.

   Anadolu Grubu’nun 3 Mayıs 2010’da ÇED tanıtım toplantısı, 30 Mart ve 23 Ağustos 2011’de sondaj çalışması yapmak amacıyla Gerze’ye gelmesi sonrasında yaşanılan olaylar ile ilgili olarak açılmış olan 3 ayrı davada termik santral karşıtları, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na Muhalefet, Görevi Yaptırmamak İçin Direnmek, Mala Zarar Verme ve Hakaret suçlarından hakim karşısına çıktılar.

 23 Ağustos’ta sondaj yapmak için termik santralin kurulacağı Yaykıl Köyü’ne gelmesi sonrasında yaşanılan olaylar ile ilgili açılan davanın ilk duruşması bugün görüldü.
Gerze Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaların bir sonraki duruşmaları 9 Mayıs’a bırakıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2012, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
karşıyız.
karşıyız. - 12 yıl Önce

yapılması düşünülen termik santralin zarar vereceğini düşündüğümüz için karşısındayız ve karşısında olacağız.

Karşısında degiliz
Karşısında degiliz - 12 yıl Önce

son teknolojiyle doğaya insana saygılı olacağı ve ilçemizin makuz kaderini değiştireceği için yatırım faydalidir kesinlikle yapılsın.

karşıt
karşıt - 12 yıl Önce

dünyada zararsız hiç birşey yoktur helede kömürle çalışan santraller veya farklı kömürle çalışan makinalar tamamen zararlıdır, sadece zararı bir miktar düşürebilirsiniz.

karşıta karşıt
karşıta karşıt - 12 yıl Önce

sevgili karşıt o zaman evinde kömür yakma,nedersin?

karşıt
karşıt - 12 yıl Önce

kömür yaktığımı nerden biliyorsunuz ısıtıcı olarak sadece kömürmü var yoksa siz alternatifleri bilmiyormusunuz o zaman googleye sor sana söyler.

banner381
SIRADAKİ HABER