Büyük mitingden görüntüler

26 Kasım Cumartesi günü Gerze’de yapılan “Termik santrale hayır” mitinginin video ve fotoğraflarını burada bulabilirsiniz.

26 Kasım Cumartesi günü geniş katılımlı olarak gerçekleşen ve “Havamız bozulmasın diye termik santrale hayır demek için buluştuk.” diyen binlerce vatandaşın bir araya geldiği mitingin video ve fotoğrafları buradan izleyebilirsiniz.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
abartmasak
abartmasak - 12 yıl Önce

yegep başkanı 10000ler dedi mitingde . dışardan gelenlerle sayı 2000 bile yoktu ben mitingte özellikle kortej ten gecenlere baktim GERZELİ sayisi 500( köylerle beraber ) kadardi neden abartilı konusuyoruz ? gerze nüfusu kac? nerde bu gerzeliler ?neden yoklar ?bunlar sorgulanmaası gereken sorular.bunları iyi düsünmek gerek. millet neden evlerinden cıkıp sokaklara düsmedi gerze nüfüsü 10000 üzerinde . lütfen bunlari sorgulayın acaba biz nerde hata yaptik ? diye bi sorun kendinize .. saygilar...

sadri
sadri - 12 yıl Önce

Arkadaş tarafını açıkca bellediyorsun görüşün ne olursa olsun ama Rakamlarda matematikte bir gerçek vardır, gözlerin görmesede kalabalığın sesi her yerden duyuluyordu. Pes yani bu kadarda olmaz. Videoları fotoğraf karelerini dikkatli baksan yinede böyle yorum yazmazsın. Bir gerçek var ulusal basında yer almadığından olacak herhalde.

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 12 yıl Önce

Arkadaşlarımız mitinge katılan ve katıl(A)mayan GERZE li hemşerilerimiz karşılaştırarak kendince termik isteyenler mitinge katılmadı imasında bulunarak çoğunluğun termik santrali istiyorlarmış havası yaratıyorlar fakat gerçekler mitinge katılım sayısı ile ölçülemez bir örnek vermek gerekirse ben siyasetle uğraşan biri olarak AKPARTİ mizden örnek vereceğim.AKPARTİ mizin istanbul kazlıçeşme büyük mitingine katılım polis ve basına göre yaklaşık 1.000.000(bir milyon) kişi sizin mantığınızla bakarsak AKPARTİ nin seçimlerde istanbulda 1.000.000 oy alması gerekiyor oysa AKPARTİ miz istanbulda bunun 4 katını yani 3.915.914(üç milyon dokuzyüz onbeşbin dokuzyüz ondört)oy almıştır o yüzden sizin katılım düşüktü demeniz züğürt tesellisinden başka şey değil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 - 12 yıl Önce

rakamlar tabiki önemli, 2000-10000 arasında bayağı büyük fark var ama şu iki bin kişi bile yoktu diyen matematik özürlü(at gözlüklü de olabilir) arkadaş, yalan yanlış yorumlarla nereye varacağını merak ediyorum. ruh halinden ve yazdığın çarpık yorumlardan hele aynı uslup ve farklı isimlerle yazdığın yazılardan dolayı şaşkınlık içersindeyim. yalancının mumu yatsıya kadar yanar senin mumum üstteki görüntülerde zaten söndü gitti.

burak
burak - 12 yıl Önce

mitinge katılım tabi ki önemlidir ve sayının miktarı da bir yere kadar anlamlıdır ama sonuçta çok da fazla anlam yüklememek lazım katılımın çokluğu ya da azlığı üzerine. önemli olan gerçekleşen etkinliğinin taşıdığı niteliktir.bu açılardan da 26 kasım günü gerze'de gerçekleşen miting başarılı olmuştur.kitle doğru bir amaç ve söylem etrfatında barındırdığı farklılıklarına rağmen bütün olarak ortak bir tavır sergilemiştir.

miktara çok kafanızı takmayın diyoruz ama polisin bile 9000 civarında katılımcı olduğu yönündeki açıklamalarına(ki polis kaynakları her zaman bu sayıları minimum düzeyde verir) ayrıca ortada fotoğraflar video görüntüleri gibi net belgeler olmasına rağmen sadece 2000 kişi vardı diyen kişi ya "gerizekalı"dır ya da "yalancı".bu durumda hangisi olmak daha kötü bilmiyorum yalnız...

ç.
ç. - 12 yıl Önce

keşke olay çıksaydı ama uslanmışsınız afferin

emre kara
emre kara - 12 yıl Önce

Referandum yapıllsın adil bir şekilde, ve herkes sonucuna razı olsun bu iş ancak böyle çözülür. eminimki gerze halkının sağcısı solcusu yüzde doksanı bu santrali istemiyor.

kadir parabasar
kadir parabasar - 12 yıl Önce

herkes 10 bınlerden bahsedıyor gözlerinizi acında öyle konusun cumhuriyet meydanı kac kişi alıyo arkadaslar... destek veren partılere bakın... iyiyede geliyorlar kotuye de gelıyorlar hangı partıler olduklarını bılıyorsunuz... il dısından gelenlerı tıplerıne bakın öyle konusun...


banner381
SIRADAKİ HABER