Çevre Katliamlarına Karşı Eylem

Halkevleri 24 Nisan’da her türlü çevre katliamlarına karşı miting düzenliyor.

Çevre Katliamlarına Karşı Eylem

24 Nisan 2016 Pazar günü saat:11.00’de Sinop’ta yapılacak mitingin toplanmayı yeri Diyojen heykeli önü olacak. Mitinge Gerze’den katılacak çevreciler için ise Gerze’den Demokrasi Parkı önünden hareket saati ise saat:10.00 olarak belirlendi.

“HES’siz SİYANÜR’süz NÜKLEER’siz BİR KARADENİZ İÇİN AYAĞA KALK” sloganı ile gerçekleştirilecek olan mitingin amacı, termik santrallere, taş ocaklarına, HES’lere, Yeşil Yol Projelerine, Artvin’deki doğa yağmasına ve Nükleer Santraller ile her türlü çevre katliamlarının doğaya ve çevreye vereceği olumsuz etkilere dikkat çekmek.

Tertip Komitesi önce kendine, sonra da çevreye, doğaya, coğrafyaya ve dünyaya saygı duyan tüm duyarlı çevre dostlarını mitinglerine katılmaya davet ediyorlar.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 16:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

halkevleri yetkililerine soruyorum...benim dernek başkanliği dönemimde yapilamak istenilen ama öz bir gerzekli ve çevreye duyarli bir vatandaş olarak, sivil toplum kuruluşunun yönet.krl başkani ve sinop dernekleri federasyonunun bir meclis delegesi olarak gerzede yapilan eylemlere bizzati istanbuldan otobüslerle şahsim ve derneğimin üylerini kaç kere taşimamam rağmen;;;yaykilda ki dünürümün bulunduğu ve betanin kati etik olarak yaktiği kimayasallarin içinde yazlik tatilini geçiren torunum ve oaradki,ler için o betaya karşi o zmanlari ne belediye başkani, ne yaykil köyü muhtari, ne yegepin temsilçileri ve nede sizler nerelerdeydiniz..???????????????? mademki çevreye bu kadar hassastiniz betaya neden seyirçi kaldiniz..? bunun bir maddi ve manevi bir karşiliğini gördünüzmü..????????????gerze sokalarindaki başi boş köpeklerin haberini okumadinizmi.? cayva da deniz kenarinda ne tuvalet var, ne duş yeri. çevre hassasiyetinize attiğiniz bu ilk adimda sizi yinede kutluyorum.!!!!

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

çevreye büyük değer verdiğini söyleyen benim güzel arkadaşlarim, hemşehrilerim, bu işle iştigal eden beyefendiler buraya bir yorum yazdim aşağida duruyor hiç biriniz acaba bana neden cevap yazmadiniz..??muhatapmi alamak istemediniz yoksa..??öyle yağma yokkkkkk,iki yüzlülükde yokkkkkkkkkk..aha işte adami bu hale getiririverir karşindaki insan...sizin karşinizda cahil hasan aka yok...etik davranmayi öğrenin..!!! özür dilemeyi bilin.é!!!!!!!!!omurgali olun..!!!!! ve tipki benim huyum gibi iyiyie iyiiiiiiii,,kötüyede kötü deyin artik..!! cevap veremedğinize göre
,cevap verditmeyen birilerin arkasina saklandiğinizida ikrar edin..betanin sahibi befendi sizinle iyi ilgilenmiş ki cevap bile yazamiyorsunuz,kadim dostluk kuranlar elbette birbirlereine zarar vermezler..ama bu sadce kadim dostlukla sinirli olsa..o insanlarin günahi sizin boynunuza olsun inşAllahh...yetkililerde sizinle birlikte ama bu dünyada ama bizim inandiğimiz ve iman etiğimiz ahretde onlarinda boynuna olsun....

banner381
SIRADAKİ HABER