Gerzeli Tema Sorumlusu İstanbul’da

Yaşamın ve doğanın savunucuları bir araya geldi.

Gerzeli Tema Sorumlusu İstanbul’da

Gerze Tema Vakfı Sorumlusu Semra Sazak ile Türkiye’nin farklı şehirlerindeki TEMA sorumluları 3-6 Ağustos 2017 tarihlerinde İstanbul Öz Yeğin Üniversitesi’nde bir araya gelerek  Tema Saha Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Gerze’de TEMA gönüllerini artırarak tahrip edilen doğayı yeniden düzenlemek ve mevcut alanlardaki yeşil alanları artırmak için harekete geçecek olan Gerze Sorumlusu Semra Sazak, Gerze ile ilgili projelerini hazırlayarak TEMA Vakfı’na sunacak.

Sazak, “Tema üyeliği ve ardından gelen Gerze ilçe sorumluluğu göreviyle katıldığım Tema 25. yıl Saha Koordinasyon toplantısı benim için önce şaşkınlık ve gurur sebebi oldu. Meğer ne kadar büyük bir ailenin üyesi olmuşum. Öyle bir aile ki; tek derdi yaşanabilir bir dünya bırakmak. Kime ? Henüz doğmamış gelecek nesillere. Hızla çoğalan insanoğlu avuçlarının içinden kayıp giden toprağına, azalan su kaynaklarına ve kirlenen havasına çok geç olmadan gereken değeri vermeli ve sahip çıkmalı.

Vakfımızın 25. yılında, ülkemizin dört bir yanından gelen il temsilcilerimiz, ilçe sorumlularımız ve Genç TEMA başkanlarımızla İstanbul'da bir aradaydık.. 25 yıldır bu topraklarda umut yeşertiyorlar.

03-06 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılan Tema Saha Koordinasyon Toplantısına katılan Sinop  İl temsilcimiz Kadriye Göl ,Sinop temsilci yardımcımız Kevser Yalçın Karataş ve Gerze ilçe sorumlusu Semra Sazak tüm Sinop gönüllülerimiz adına bizde varız dediler.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER