İlk Fidanlar Dikildi

Gerze Belediyesi, TEMA, Petra, Orman Genel Müdürlüğü ve TCK tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Gerze Hatıra Ormanı’nda ilk fidanlar dikildi.

İlk Fidanlar Dikildi

Gerçekleştirilen törene Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR, Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat ÖZCAN, Petra Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan PEKEL, Petra Genel Müdürü Erol YEDİER, Semra UYAR, Tema Vakfı Sinop İl Temsilcisi Kadriye GÖL, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR, ve çok sayıda doğa sevdalısı katıldı.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasında yarattığı imkanlar ve sağladığı desteklerden dolayı Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür edildi. Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI konuşmasını yapmak üzere mikrofona davet edildiğinde ise; “Gerze’mizi doğasıyla geliştirmeye çalışıyoruz. Bu bölgeye Hatıra Ormanı, hemen Gerze Devlet Hastanesi’nin diğer tarafına Mesire Alanı ve Sanayi Bölgemizi ’de ağaçlandırarak ilçemizi yeşillendirmeye gayret gösteriyoruz. Gerze’de seferberlik başlatarak her bölgemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. TEMA vakfı bizlere göndereceği kaliteli fidanlar ile destek vermeye devam ettiği taktirde bizler Gerze’yi ağaçlandırmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı organizasyona katılımlarınızdan dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

    Açılış konuşmasının tamamlanmasının ardından katılımcılar Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarını diktiler. Gerçekleştirilen fidan dikiminin ardından Mesire Alanı’nı da ziyaret eden değerli doğa sevdalıları burada da Meşe dikimi yaparak programı sonlandırdılar.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 09:45

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER