“Lale Operasyonu” unda İkinci Etap

Gerze’ de lalesiz bahçe bırakmamaya kararlıyız.

“Lale Operasyonu” unda İkinci Etap

  Gazetemiz Gerze Gündem Haber ve İstanbul’ da yaşayan hemşerimiz Faruk Şahin işbirliği ile gerçekleştirilen lale soğanı dikme çalışmalarımız devam ediyor.

Bugün 2. etabını gerçekleştirdiğimiz çalışmada, lale soğanları ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarından Emniyet Müdürlüğü, Gerze Lisesi, Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi,  ile Merkez Yeni camii bahçelerine dikildi.

Merkez cami bahçesinde yapılan dikim işlemine AK Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, partililer ve camii personeli katılırken, diğer kamu ve öğretim kurumlarındaki dikim işlerine ise kurum müdürleri, çalışanları öğretmen ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.




















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2012, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
amaç
amaç - 11 yıl Önce

adamın amacı ortaya çıkıyor önce vatandaş ve belediyeye diktiriyor sonrada akp lilere başkan uyanma zamanı gelmedimi bu adam hemkendi reklamını hem akp nin reklamını yapıyor

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 11 yıl Önce

gerze belediyesine i̇stanbul dan lale gönderen faruk şahini̇ yıllardır tanıyan bir abisi ve hemşehrisi olarak öncelikle tebrik ediyorum...gerze ve gerzeli̇lere olan; ahdevefasını o bu şekilde sunabilmiş, arzedebilmiş.bunda bile siyaset aramak işte o hiç ama hiçççççç hoş değil...elimizde bir imkanımız var ise ve o melketin suyunu içmiş, ekmeğini yemişsek elimizde de bir imkan varsa onu sizlerden saklayanaımı seveceğiz yoksa sunmasını, paylaşmasını bilenimi..?????bizlerde elimizden gelenleri sunuyoruz buna çoklarınız belki şahitisiniz bunda bizim ne zararrımız olur.? zararaımız o sorunun halli i,çin istirahatimizi bölüp , zaman ayırmaktan başka hiç bir kaybımız olmaz...bunda art niyet aranmamalı, etik polan ve medeni insanlara yakışan da oolmalı değilmi.!artık bunları ne olur aşalım, yapabiliyorsanız sizlerde sunun,yapabildiğinizi yapın , nihayetinde yapılan herşey gerze ve gerzeliler için yapılmıyormu, osman bey çalışyorsa, hasan bey elinden geleni yapıyorsa ne mutlu.!!!!!!!

çamo
çamo - 11 yıl Önce

kadir bey aynen devam durmak yok yoladevam

banner381
SIRADAKİ HABER