Nükleer Karşıtı Platformdan Duyuru

Halkın katılım toplantısına sayılı günler kaldı.

Nükleer Karşıtı Platformdan Duyuru

Elektrik Üretim Anonim Şirketi tarafından kurulmuş olan EUAS International ICC ICC’nin de içinde yer alacağı Proje Şirketi tarafından, Sinop İli Merkez İlçesi Abalı Köyü'nün İnceburun mevkiinde 4,560 MWe kurulu gücünde yapılması planlanan Sinop Nükleer Güç Santrali projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme Başvuru Dosyası görüşe açıldı.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 6 Şubat 2018 Salı günü Akliman’daki Sinop Üniversitesi Uygulama Oteli Salonunda Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Sinop Nükleer Karşıtı Platform sosyal medya hesabında paylaştığı etkinlikte 6 Şubat 2018 Salı günü saat 07.30’da Uğur Mumcu Meydanı’nda buluşacağını duyurdu. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in de etkinliğe katılması bekleniyor.

Etkinliğe katılmak için;

https://www.facebook.com/events/1830779686966067/

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
nasiii.
nasiii. - 6 yıl Önce

karnı tok sırtı pek olanlar bol keseden atıyorlar atıcılık serbest serbest de asıl tehlike işsizlik babasından harçlık bekleyen bebeler pazardan kocası gelince bu hafta filede ne var ki diye kontrol eden hanımlar en zoru da ailemi nasıl daha iyi geçindiririm dilen babalar... hiç bir işe yaramaz bol keseden atanlar asıl geçim sıkıntısının farkındamısınız...........

BarokTurk
BarokTurk @nasiii. - 6 yıl Önce

sen önce ne içtin bakalım bize onu söyle

BarokTurk
BarokTurk @nasiii. - 6 yıl Önce

santral elektrik üretecek işsizliğe çözüm değil.onu bırak da sen ne içtin söyle bakim

cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

bu cevrecileri önce tuna deltasina ve sonrada ukranya sahillerini gezdirip sonra avrudaki sentralleri gezdireceksin. sonrada söyliyecekleri bir kelime bulamiyacaklarini göreceksiniz. bunlar herseye karsilar. bu nüklerenerji 1975 yillarinda planlandi. zügürtlükden dolayi yapamdilar aynen yalova gölcük depremindeki yardimlari harcadiklari gibi 70 cente muhtac zavalli dilenci birirleri türkiyenin kaderinen oynuyordu. bu avanak satilmislara meydan birakilmamalidir.

banner381
SIRADAKİ HABER