ÖDP’den Gerze’ye destek.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, termik santral karşıtı mücadeleye destek vermek için Gerze’ye geldi.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, yanındaki üç kişilik heyetle beraber Gerze’ye geldi.

İlk olarak Gerze Belediyesini ziyaret eden heyet, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan ilk günden bu yana yapılan mücadele ve 5 Eylül günü hakkında ayrıntılı bilgi aldılar.

Daha sonra YEGEP Bürosu’na geçen ziyaretçiler, burada dönem sözcüsü Şengül Şahin tarafından karşılandı. Genel Başkan Alper Baş üyelere yaptığı kısa konuşmasında, 5 Eylülde yapılan direnişin tüm ülkede sıçramaya neden olduğunu söyledi. Zaman ortak mücadele etme zamanıdır diyen Alper Baş, kapitalizmin artık dünyayı ve insanı tükettiği bu zamanlarda halkın sözünün ve eyleminin öneminin altını çizdi.

Termik santral karşıtı mücadeleye destek vermek için Gerze’ye gelen ÖDP heyeti, son olarak Yaykıl Köyü Çakıroğlu mevkisindeki direniş çadırına geçtiler. Genel Başkan Alper Taş, burada toprağını bekleyen vatandaşlara bir konuşma yaptı.

Konuşmasına yaşamını toprağını savunan analarımızı, ablalarımızı selamlıyorum diye başlayan Alper Taş, “Hepinize tüm ÖDP örgütünün teşekkürünü getirmek için geldik. Size saldıranları kınıyoruz. Siz burada yaptığınız mücadeleyle sadece kendinizi değil tüm ülkeyi savunuyorsunuz.” dedi.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, Doğu Karadeniz’den, Tortum’dan, Gerze’den başlayan bu Anadolu aydınlanması, en çok size saldıranları pişman edecek dedi.










Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
YAVUZ YILDIZ
YAVUZ YILDIZ - 13 yıl Önce

YAKINDA PKK DHKP-C TIKKO TÜM YASADIŞI ÖRGÜT VE PARTILER DESTEK İÇİN REKLAM İÇİN GELIRLER ŞİMDİYE KADAR AKILLARI NERDEYDİ ACABA ÇOK MERAK EDIYORUM.

inadına aşk,inadına devrim
inadına aşk,inadına devrim - 13 yıl Önce

yorum yapan arkadaşa cevap olarak ancak şu söylenebilir.yakılda her zaman sinop ve gerze ödp olarak bulunduk.gece de oradaydık gündüzde 24 saar desteğimizle.ve şunu eklemek istiyorum parti olarak halkın kendi eylemliliğinden doğan kendi iktidarına inanırız ve bunun için çalışırız halkla birlikte.o yüzden ödp ye çamur atmaya çalışman şu an orada direnen halka da nasıl bir gözle baktığını ortaya koyuyor.

yıldız
yıldız - 13 yıl Önce

ödp geldi diye niye gocunuyorsunuz başbakanımız pkk ile görüşüyor hiç eleştirebiliyormusunuz

GERZELİ
GERZELİ - 13 yıl Önce

akp harici hepsi gelir oraya birtek akp böyle fırsat kollamaz herkes gibi sandıkta da ders verir fırsatçılara işi siyasete dökenler utansın .

ÖDP
ÖDP - 13 yıl Önce

ÖDP'si Türkiye'nin % Kaçını oluşturuyor.ÖDP'nin her tarafı destek olsa ne olur ? Olmasa ne olur.AKP destek verse alnarım ne de olsa % 50

YAVUZ YILDIZ
YAVUZ YILDIZ - 13 yıl Önce

DEVRİM OLUCAĞI ZAMAN HABER VERİRİMİSİNİZ SANDIKTA GÖRÜŞELİM.DOĞU PERİNÇEGİ ERGENEKONCULARIDA BEKLIYORUZ TABİİ İÇERDEN ÇIKARLARSA

YAVUZ YILDIZ
YAVUZ YILDIZ - 13 yıl Önce

KAÇ BAŞLIKLI ARKADAŞA KATILIYORUM.AYRICA BAŞBAKAN PKK YI BITIRMEK ISTIYOR.TERÖR BİTSİN İSTİYOR.BAŞKALARI GİBİ HERONLARI VURMA TALIMATI VERMIYOR.BAŞBAKAN TERÖRDEN NEMALANMAK ISTEMIYOR.BİTSİB İSTİYOR.TEK DEVLET TEK MILLET.

eleştiiri
eleştiiri - 13 yıl Önce

kişinin memleketine termik santral yapılmak isteniyor hala bu insanlar partizanlık peşinde bu nası bi mantıktır anlamıyorum bu çevre hepimizin bunu korumak hepimize düşer bu küller den bu çevre kirliliğinden bütün partililer etkilenecek halan daha yüzde 50 miş yüzde 40 meselesi olrak değerlendirenler yazıklar olsun bu kadar duyarsız olan bir toplum olamaz yazıkkkk


banner381
SIRADAKİ HABER