Yağmura Rağmen Konser Devam Etti

18Haziran 2014 Çarşamba günü Gerze’ ye gelen Praksis müzik grubunun “3-5 Ağaç Kervanı” ismiyle düzenlediği tur, etkinlikleriyle göz doldurdu.

Yağmura Rağmen Konser Devam Etti

  Demokrasi Parkı’ndan başlayarak festival alanına yürüyerek ulaşan grup ve beraberindeki halk Direniş Evini ziyarette bulunarak; YEGEP üyeleri tarafından Gerze’ de gerçekleşen Termik Santral eylemleri konusunda bilgi aldı. Olumsuz hava şartlarından dolayı, festival alanında yapılması planlanan etkinlik Başcanlar Aile Çay bahçesine alındı.

Etkinlik, Praksis müzik grubunun şarkılarını seslendirmesiyle başladı. Grup, Mersin’ de başlayan turun bugüne kadar ziyaret ettikleri yerlerde görüp incelediklerini seyircilerle paylaşarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tiyatro Sanatçısı Ali Sezal’ın Meddahlık öyküleriyle devam eden gece, Pandomim Sanatçısı İlker Kılıçer’ in gösterisiyle seyircilerin keyifli anlar yaşamasına katkı sağladı.

Katılımın yoğun olduğu gecede sosyal ve toplumsal konulara değinerek mesajlar veren Praksis müzik grubu yolculuğuna Samsun’ da devam edeceğini söyledi.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 11:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihal
Nihal - 10 yıl Önce

gerzeden 3-5 çapulcu geçmiş :)

banner381
SIRADAKİ HABER