Yetkililer Nerede?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte uzaktaki Gerzeliler de yazlık evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Yetkililer Nerede?

 Şirin Gerze’mizi düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları hızla devam ederken sokak aralarındaki çöp konteynerlerinin hem yetersiz olması hem de 17 Haziran 2016 Cuma gününden bu yana konteynerlerin boşaltılmaması ile birlikte vatandaşlar isyan etmeye başladı.

İlçemiz İskele Caddesinde ikamet etmekte olan bazı vatandaşlardan aldığımız bilgilere göre bir tane çöp konteyneri hem yeterli olmuyor hem de dünden bu yana boşaltılmıyor. Etrafına yayılan kokudan dolayı pencereleri açamamaktan şikâyet eden vatandaşlar gazetemiz aracılığıyla tepkilerinin duyulmasını istedi.

Haber: Özge İnce



.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
GerGer
GerGer - 8 yıl Önce

chp belediyeciliği bu hiçbiyerde değişmez.vatandaşa hizmeti bari tam yapın herşeye takoz olcanıza.bide gerze turizm merkezi olacak derler hemde çöp toplamaktan acizler.olmaz beyler olmaz kendimi 90 ların istanbulun da sandım yaw.eleman azsa eleman al alamıyosan mesai yaptır olmadı herkez kendi çöpünden mesul olsun dimi :-)

münferit
münferit - 8 yıl Önce

hiç bir siyasi ile bağlantım yok ama belediye çöp aracı evinizin önünde mi bekleyecek anlamadım ? bizde yaz temizliği yaptığımızda evin önüne çıkardık aradık belediyeyi geldi,hikayeden haber yapmayın

banner381
SIRADAKİ HABER