Çocuk, kadın, yaşlıya yapılan katliam vahşettir, insanlık suçudur, piskopatik davranıştır

Katliam yapan ülkelerin yöneticileri hasta ruhlu korkak insanlardır… Filistin’de Arap’lara, Kerkük’te Türkmen’lere karşı sindirme ve soykırım süreci başlatıldı. ...

Yahudiler Arap’ları katlediyor Arap’lar da Türkmen’leri katlediyor en enterasanı da Orta Doğu’da Arap toplulukları bir birilerini Allah-ü ekber diyerek boğazlıyor, canlı bombalar her taraf kan gölü adeta cinnet yaşanıyor Orta Doğu’da.

Birinci neden İslamı yanlış yorumlayan şıhlar, tarikat  liderleri kendi saltanatlarını sürdürmek için acımasızca Allah adı ile öldürtebiliyorlar, haklı olarak Türkmen’lerden yana gazete köşemde yazarak taraf oldum.

Basında Türkmenlerle ilgili çıkan yazıma atıf olarak şahsımın ırkçılıkla suçlandığını okudum. İsim vermeden yapılan ithama tabi ki üzüldüm .

Kendi soydaşını korumaktan aciz  milletler başka milletlerin acizlerini koruyamazlar diye düşünüyorum…

Yaradan ben sizi kavim, kavim yarattım birbirinizle tanışasınız konuşasınız diye emrediyor gene müminler ancak kardeştir ayeti kerimesi .

Kişi kavmini sevmekle suçlanamaz hadisi önemli mesajlar veriyor.

 Milet anlayışımız yaradanın çizdiği  sınırlar içindedir bu yönümüzün bilinmesini özelikle isterim.

Bu ayetler ve hadisler Müslüman Arap alemi tarafından dosdoğru algılanıp iman edilseydi Filistin’de kadınları Çocukları İsrail öldüremezdi.

İslam coğrafyasında Müslüman Arap aleminin Amerika’ya bloke ettikleri petrol paralarını çekeriz  tehdidi bile Filistinli çocukların ölmesini engellerdi.

Müslüman Arap kardeşini Amerika İsrail işbirliği öldürülürken,  çöle kar yağdırmak için ABD şirketlerine çılgınca para aktaran Arap coğrafyasındaki kardeşlik anlayışı müminlik, Müslümanlık olamaz.

 Filistin lideri Diyarbakır’ın  özgürlüğünü temenni ediyormuş görüldüğü gibi ülkelerin duygusallığı yoktur,  çıkarları vardır Kürt bölgesindeki petrol için Müslüman Türk’ü satmayı kafasına koymuş.

Bu Filistinli 

Türkiye’nin bölünmesine çanak tutan bir anlayıştaki  Mahmut Abbas denen zat müminlerinde devlet başkanı olamaz mümin elinden dilinden emin olunan insandır.

Müslüman Türk’e husumet kusan parçalanmasını temenni eden Müslüman ve mümin olamaz Müslüman ülkenin devlet başkanı bile olsa 

Filistin’de çocukları kadınları yaşlıları öldüren İsrail’i nefretle şiddet ile kınıyoruz.

NATO  konsepti içinde Türk Milleti olarak savaşırız da bu insanlık düşmanları ile Kore’de savaşıldığı gibi …

Ama Türkmen’leri ölümlere sürgün eden emperyal güçlerle ve uzantıları ile kan davamız vardır artık her platformda hesaplaşma ve savaşma süreci başlamıştır.

 Giresun eski Ülkü Ocakları Başkanı Selami Aynur gibi bir çok Türk çocuğu Kerkük’e  gönüllü gitmiştir ve çatışmalarda şehit düşmüştür işte Müslüman Türk çocuğu iman etiği için kavim kardeşi darda olduğu için can verebiliyor .

Yardım göndererek malını verebiliyor Arap kavmi ABD yani İsrail bankalarından paralarını bile çekemiyor Ülkü Ocakları 30 TIR yardım göndererek soydaşına zulüm edenler karşısına dikilebiliyorsa politika için  değil Allah’ın emirlerine iman eden gerçek Müslüman Türk’ün duruşunu sergilemek içindir.

Bu duruş asaletini göstererek dünyaya meydan okudular.

 Yaradanın işaret ettiği kavmiyet anlayışı işte budur.  Allah’ın ayetlerinin emrettiği gibi oluşan millet şuurudur bu yolda SEHİT DÜŞEN TÜRK MİLETİNİN EVLATLARINA RAHMET DİLİYORUM...

Arap’tan yana ağıt yakmak Müslümanlık değildir Tük Milletine sevdalanmakta da ırkçılık değildir vesselam

 

YORUM EKLE