AK Parti’den Eğitimcilere Plaket

Gerze AK Parti İlçe Teşkilatı 2012 -2013 öğreti yılı içerisinde Sinop genelinde SBS’de başarı gösteren okul müdürlerini plaketle onurlandırdı.

AK Parti’den Eğitimcilere Plaket
  Gerze Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çaylı, Vahdettin Özdemir, Ramazan Demircan, Necmettin Şenay, Faik İnce, Ahmet Burma, İzzet Güneş ve Zeynep Yurdakök, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’e, Belören İlköğretim Okul Müdürü Bayram Demirci’ye, Yenikent Cumhuriyet İlköğretim Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu’na ve Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Hasan Albayrak’a 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavında İlçemizi Sinop genelinde başarılı bir şekilde temsil ettikleri için teşekkür plaketi takdim ettiler.
  Gerze Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’e eğitim öğretim de elde edilen başarılar adına sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulunarak plaket takdim ettiler. Genç ise teşekkürlerini sunarak onur duyduğunu dile getirdi.
Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Burma, İzzet Güneş, Şerafettin Balta, Mehmet Genç, Zeynep Yurdakök ve Tahsin Bayrak, Gerze Belören İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Bayram Demirci’ye 2013 yılı seviye belirleme sınavında ilçemizi il genelinde başarılı bir şekilde temsil ettikleri için ve yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak teşekkür plaketi takdim ettiler. Okul Müdürü Bayram Demirci konuşmasında, öğrencilerimize anne ve baba şefkatinde yaklaşıyoruz. Vatanını bayrağını seven öğrenciler yetiştirmek amacımız. Bizim başarımız Gerze’nin başarısıdır diyerek teşekkürlerini sundu.
Son olarak Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Yenikent Cumhuriyet İlköğretim Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu’na ve Gerze Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Hasan Albayrak’a  2013 yılı seviye belirme sınavında göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 09:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

plaketi müdürler kadar çalışanlar da hak eder sayın akp teşkilatı fotoğrafları müdür odaları kadar öğretmen odalarında da çektirmenizi isterdim....müdür suyun başını tutar zihniyetini demokrasiyi 2023 ü hedefleyen bir partide pek yeri olduğunu sanmıyorum
saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER