Aksu Atandı

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu, kurumdaki başarılı çalışmalarının ardından Gerze Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Aksu Atandı

Özgür Tokgöz’ün Ünye’ye atanmasının ardından boşalan makama, 2014 yılından bu yana Gerze HEM Müdürü olarak görev yapan Aksu getirildi. Daha öncesinde de müdür yardımcısı ve müdür vekili olarak aynı kurum bünyesinde görev yapan Aksu, yıllardır eğitim sektöründe yönetici olarak görev aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Aksu’nun göreve başlama mesajı

14/11/2018 Tarihinde Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

Öncelikle Gerze eğitim camiasına ve Gerze’mize hizmet etmeyi bizlere nasip eden Yüce Allah’a şükrediyor, bizleri bu vazifeye layık gören büyüklerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Gerze İlçemizde böyle bir göreve getirilmenin büyük sorumluluk olduğunun bilincinde olarak; azim ve gayret ile çalışacağımıza ve devraldığımız bu ulvi görevi mesai arkadaşlarım, okul müdürlerim, müdür yardımcılarım ve özellikle öğretmen arkadaşlarım ile birlikte ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.

Görev yapacağım süre içerisinde eğitim – öğretim faaliyetlerinin kalitesinin daha da arttırılması için ön yargıdan uzak, yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı, takım ruhuyla çalışma ilkesi ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata hazırlanması için çaba sarf edeceğimize kuşkumuz yoktur.

İlçemizde akademik başarının yanı sıra öğrenci, öğretmen, veli ve tüm okul yöneticilerimiz ile birlikte ortak hedeflere ulaşabilmek için projeler oluşturacağımızı ve bu birliktelik sinerjisi ile hareket edeceğimize inanıyorum.

Daha iyiyi yapmak, daha güzele ulaşmak amacı ile gerçekleştirmek istediğimiz tüm çalışmalarımızda saygıdeğer ve fedakâr öğretmenlerimizden, değerli yöneticilerimizden, velilerimizden ve tüm paydaşlarımızdan destek beklediğimizi ifade etmek istiyorum.

Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonu çerçevesinde geleceğimizin teminatı öğrencilerimize daha iyi eğitim verebilmenin gayreti içinde olacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile benden önce görev yapan değerli meslektaşlarıma, halihazırda hizmetinin başında bulunan yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize, velilerimize, öğrencililerimize ve halkımıza en içten saygılarımızı ve sevgilerimizi sunar, Yüce Rabbim ’den hayırlı hizmetler yapmayı niyaz ederim. Selam ve saygılarımla.

Nazım AKSU

Milli Eğitim Müdür V.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
CAYLIOĞLU
CAYLIOĞLU - 5 yıl Önce

Hocam üstlenmiş olduğunuz bu zor ve meşakkatli görevinizde de başarılı olacağınıza inanıyorum. Gerzemize tüm eğitim camiasına Hayırlı olsun.

DOST.
DOST. - 5 yıl Önce

hani yazmış ya sitenin biri aleyhte aleyhte kinasine Allah akıl fikir versin boş boş yazmış müdür beyi uzun zamandır. tanırım milli eğitim için isabetli olduğundan şüphem yoktur.

Gerzeli
Gerzeli - 5 yıl Önce

Bu görevin üstesinden hakkıyla gelirsin evelAllah. Başarıların devamını dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER