Aksu’dan Mesaj

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Aksu 2018/2019 eğitim yılı ile ilgili mesaj yayınladı.

Aksu’dan Mesaj

İlçemizde tüm eğitim paydaşlarımızın özverili çalışmalarıyla 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönemini tamamlamış bulunmaktayız.

Kıymetli Meslektaşlarım,

Öğrencilerimizin en iyi ve en başarılı şekilde yetişmeleri için göstermiş olduğunuz gayretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel ve anlamlı mesleğin neferleri olarak sizler de yoğun geçen bir dönemin ardından dinlenmeyi muhakkak hak ettiniz. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz bir yarıyıl tatili diliyorum.

Sevgili Öğrenciler,

2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi boyunca göstermiş olduğunuz gayret ve başarıların karşılığı olan karne heyecanınıza yürekten katılıyor ve sizleri kutluyorum. Sizlerin başarısı, ailelerinizin öğretmenlerinizin ve milletimizin, gurur ve mutluluk vesilesidir. Sizleri, değerli öğretmenlerinizin rehberliğinde, güvenilir, öğrenmeye açık, düşünen, okuyan, araştıran, teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanan, planlı ve düzenli çalışan, dirayetli, uyumlu, üreten; ailesine, ülkesine ve insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde; milli, manevi ve insani değerleri tam anlamıyla sahiplenmiş görebilmek bizleri gururlandırmaktadır.

Bir dönem boyunca çalışarak yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, değerlerine sahip çıkan, öz güvenini kazanmış bireyler olarak yetişmenizi sağlamak içindir. Öğretmenleriniz ve yöneticileriniz olarak sizlerden, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi, kitap okumak için zaman ayırmanızı ve ikinci döneme enerjik ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Bu duygularla hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Saygıdeğer Veliler,                                                                                                        

           Çocuklarınızın karne notları ister çok çok iyi ister arzu etmediğiniz biçimde olsun. Asıl olan çocuklarımızın düşünce ve isteklerine değer verip onların karne notlarını, istek, ilgi ve yeteneklerini, hoşgörü, sabır ve sevgi çerçevesinde değerlendirmenizdir.

Çocuklarınıza göstereceğiniz yakın ilgi, destek ve güvenin, ardından başarıyı getirdiğini göreceksiniz. Yarıyıl tatilini, çocuklarınızla birlikte daha fazla vakit geçirmek, onlarla daha fazla sohbet etmek ve hayatı daha fazla paylaşmak için bir fırsat olarak değerlendirmelisiniz. “Başarı, bilgi ister. Bilginin de beşte dördü ilgidir.”

Bu vesileyle, İlçemizde eğitim kalitesinin yükselmesi için her türlü desteği veren başta Kaymakamımız olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan çalışma arkadaşlarıma, okullarımızda görev yapan yönetici, öğretmen ve personelime, okul aile birliklerimizin değerli başkan ve üyelerine, velilerimize teşekkür eder, çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini sağlık, mutluluk, huzur içinde geçirmelerini temenni ederim.

Nazım AKSU

     İlçe Milli Eğitim Müdür V.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER