Bakan, kampüs için söz verdi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile yaptığı görüşmede, kampüs alanıyla ilgili söz aldı.

Bakan, kampüs için söz verdi.

 

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, 19 Eylül günü yapılan Üniversitenin 2011-2012 Akademik Yılı açılış töreninin ardından, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile bir araya geldi.

Sinop'u ziyarete gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu için valilik önünde yapılan karşılama törenine katılan Prof. Dr. Recep BİRCAN, tören ardından bakanla bir araya gelerek Sinop üniversitesi kampüsü ile ilgili bir görüşme yaptı.

         Üniversite kampüs alanı konusunun üzerinde durulduğu görüşmede üniversitenin Sinop’un gelişimi yolunda çok önemli bir yere sahip olduğunu ve üniversiteye gereken desteği vereceğini ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı,  Sinop Üniversitesinin ihtiyaç duyduğu kampüs alanı meselesini de en kısa zamanda çözeceklerini sözünü verdi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
sinop
sinop - 13 yıl Önce

aman bakanım 10 yılda bir yol yaptınız nükleer termik hidroelektrik ne kadar pislik varsa başımıza sardınız. kampüs falan yaparsanız maazallah sinop'a bomba atarsınız. siz çılgın projelerinizi 3 büyük (!) şehre uygulamaya devam edin. biz böyle mutluyuz.

banner381
SIRADAKİ HABER