Bakü’de Tanıtıldı

Sinop Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen fuara katıldı. Fuarda üniversiteyi Türkiye’de okumayı planlayan Azerbaycanlı öğrenciler, Sinop Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterdi.

Bakü’de Tanıtıldı

  Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen “KÜNİB Tanıtım Günleri” fuarına Türkiye’nin Azerbaycan Büyükelçi Müsteşarı Meral Barlas, Kafkasya Üniversiteler Birliği Başkanı ve ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan başta olmak üzere 32 üniversite rektörü, çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

  Azerbaycanlı öğrencilerin birçok devlet ve özel üniversitenin eğitim olanaklarını yerinde inceleme fırsatı bulduğu “KÜNİB Tanıtım Günleri” fuarında Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Doç. Dr. Halil Turgut, Türkçe Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe Y. Peler ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Rıza Altun tanıttı.

  Fuar süresince Azeri Öğrencilerin üniversite seçimini daha bilinçli bir şekilde yapmasına katkı sunmak ve Üniversitemizde okuyan yabancı uyruklu öğrenci sayısını yukarılara taşımak için çalışan deneyimli ekibimiz, çeşitli tanıtım materyalleri kullanarak programlar ve bölümler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 10:01

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER