Başarılı Okulun Zeki Çocukları

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri santranç turnuvasında madalyaları topladı.

Başarılı Okulun Zeki Çocukları

     19-20 Aralık 2015 tarihleri arasında Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Sinop Gençlik Merkezi´nde 4 kategoride düzenlenen Satranç İl Birinciliği turnuvasına Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulunu temsilen, santranç öğretmenleri Burhan Baş ve Cevat Gülşen nezaretinde katılan, 2/E  Sınıfı Öğrencisi Eymen Genç, 3/A Sınıfı Öğrencisi Arda Aydın, 3/C Sınıfı Öğrencisi Nur Ahsen Karaman, 4/B Sınıfı öğrencisi M. Çınar Başcan ve 4/C Sınıfı Öğrencisi Ahmet Şükrü Aydın turnuvada aldıkları başarılı sonuçlarla gururumuz oldular.

      Turnuvaya katılan öğrencilerimizden 2/E Sınıfı Öğrencisi Eymen Genç, 2009 doğumlular kategorisinde İl Birincisi olarak Altın Madalya kazanırken. 2008 doğumlular kategorisinde 3/C Sınıfı Öğrencisi Nur Ahsen Karaman il ikincisi oldu.

2007 doğumlular kategorisinde 3/A Sınıfı Öğrencisi Arda Aydın İl İkincisi olarak gümüş madalya kazandığı turnuvada, yine aynı kategoride 4/B Sınıfı Öğrencisi Çınar Ak ise İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandılar.

Her branşta katıldıkları tüm müsabakalarda geçmişte yakalamış oldukları başarıları bu turnuvada da tekrarlayarak okullarının ve ilçemizin haklı gururu olan Gazi Mustafa Kemal İlkokullu öğrencilerimizi ve başarıda pay sahibi olan tüm okul öğretmenlerini kutluyoruz.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 15:37

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
arda
arda - 8 yıl Önce

zamanında ben de vardm çok mutluyum o okulda okumattan

banner381
SIRADAKİ HABER