Bircan Muhtarlarla

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Merkez ve İlçe muhtarları ile yemekte buluştu.

 Bircan Muhtarlarla

  Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen programda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Merkez, Gerze, Erfelek ve Boyabat İlçelerinden gelen muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Rektör Bircan,  Üniversitenin kurulduğu günden itibaren gelişim sürecini, yapılan yatırımları ve çalışmaları muhtarlarla paylaştı.

Özellikle Mahallesinde ikamet eden öğrencilerin sıkıntılarıyla yakından ilgilenmeleri konusunda muhtarlara ricada bulunan Bircan, “ İlimize okumak için gelen Üniversitemiz öğrencileri bizlere emanet. Onlar bizim evlatlarımız. Bazı zamanlar öğrencilerimizden ulaşım ve konaklama konularında bizlere şikâyetler geliyor. Özellikle kiraların fazla olduğundan dert yanıyorlar. Mahalle sorunlarının çözümüne önemli katkı sağlayan siz muhtarlarımızdan, bu konuda öğrencilerimize destek olmanızı rica ediyorum. Sizlerin desteği bizim için çok önemlidir” dedi.

Soru cevap bölümüne geçilmesiyle söz alan Gerze 19 Mayıs Muhtarı İdris Öztürk, Gerze’ye yapılan Modern Yüksekokul binası ve yeni açılan bölümler için Bircan’a teşekkür ederek, yatırımların devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Öztürk Gerzeli Muhtarlar olarak İlçede her türlü desteği sağlama sözü verdi.

Kendilerini kabul ettikleri için Bircan’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Acar da, geldiği günden beri gece gündüz üniversitenin gelişmesi için çaba sarf ettiğinizi basından takip ediyoruz. Bizlerde Muhtarlar olarak Üniversiteye ve öğrencilere ellimizden gelen desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 15:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER