Birinci Grup Eğitimlerini Tamamladı

Sinop KOSGEB-İŞKUR ve Gerze Belediyesi işbirliği kapsamında Gerze’ de düzenlenen ve dört sınıf halinde organize edilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin birinci grup kursiyerleri eğitimlerini tamamladı.

Birinci Grup Eğitimlerini Tamamladı

  Kursiyerler 10 gün boyunca toplamda 70 saat aldıkları girişimcilik eğitimindeki bilgiler ışığında kendi düşüncelerini fırsata çevirip; proje olarak sunduklarında KOSGEB’den 30 000 TL hibe, 70 000 TL de faizsiz -2 yıl geri ödemesiz makine teçhizat kredisinden faydalanmış olacaklar.

KOBİ Yatırım ve Proje Uzmanı Ahmet KÖKNAR, kursiyerlere 10 gün boyunca 4 ana modülde iş fikri nasıl gelişir, iş yeri nasıl kurulur, satış ve pazarlama teknikleri, iş yeri yönetimi ve geliştirilmesi konularında eğitim verdikten sonra bu süreçte başarı gösteren kursiyerlerin projelerini sunmaları halinde KOSGEB’den gerekli desteği alabileceklerini ifade etti.

Kurs sonunda tüm kursiyerlerle birlikte fotoğraf çekildikten sonra birinci grup kursiyerlerle vedalaştı. 16 Haziran 2014 Pazartesi Günü 25 kişiden oluşan ikinci grup Ahmet KÖKNAR öncülüğünde eğitime başladı.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2014, 09:52
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER