Çocuklar Barınakta

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri hayvan barınağını ziyaret etti.

Çocuklar Barınakta
HABERİN GALERİSİ
Gazi Mustafa ilkokulu

Gazi Mustafa ilkokulu

“Ağaç yaş iken eğilir” düşüncesinin hayata geçirildiği en güzel örneklerden birini, Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu verdi. Gerek insan ve gerekse hayvan sevgisinin insana küçük yaşlardan itibaren verilmesi gerçeğinden hareket eden okul yönetimi, okullarının ana sınıfı öğrencilerini hayvanlarla buluşturdular.

Okul öğretmenlerinden Arzu Ercan, Buket Itır Atay ve Gönül Yılmaz’ın rehberliğinde Gerze Belediyesince hizmet vermekte olan başıboş sokak hayvanlarının koruma altına alındığı hayvan barınağını ziyaret eden ana sınıfı öğrencileri, buradaki hayvanları doyasıya severek yanlarında getirdikleri süt ve yiyeceklerini hayvanlara sundular.

Barınaktaki görevliler tarafından burada verilen hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirilen öğrenciler farklı bir gün geçirmenin mutluluğu gözlerinden okunarak ziyaretlerini sonlandırdılar.

Yaşamı sadece insanla sınırlı tutmayarak, onun değişmez bir parçası olan hayvanlar ve tüm canlıları tanıma, sevme, koruma ve kollama duygularını çocuk yaşta geliştirme çabalarından ötürü Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu yönetimini kutluyor, bu anlamlı ziyaretin örnek teşkil etmesini diliyoruz.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 15:33

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

çoçuklarin ;;hayvanlarin yaşadiği barinaklara gitmesi,onlari görmeleri ne kadar hoş bir şey.istanbulda ;;;çoçularimiz görse, görse mahallelerinde bir iki kedi ve bir kaç köpeğin dişinda hiç başka hayvan görmemeişlerle dol...hayavna sevgisi, tabiat sevgisioaln insanda;;insan sevgiside bir başka olur...aslinda bu tür gezilerin sik, sik yapilmasi geleçek nesiller adian yarali olacaktir....hayavan barinağini gerzemize kazandiaralari tebrik ediyorum...en isabetli bi rkarardir bu karar... insanlar gibi hayvanlarida yüce mevlam yaratmiştirbizi hayvanlardan ayiran en büyük özellğimiz ve kazananimimiz;;;aklimizdir.....saygilarimla..!!11

banner381
SIRADAKİ HABER