Çocuklara Müjde

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğünce yapımı tamamlanan Çocuk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.

  04 Nisan 2014 Cuma günü saat 14 00 de Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğünce yapımı tamamlanan Çocuk Kütüphanesi açılışına Sinop Valisi Yavuz Selim Köşker, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, ,İl Kütüphaneler ve Yayınları Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Kütüphaneler Genel Müdürlüğünü temsilen Planlama Şube Müdürü Selma Demirçin, Yıldız Yayman, Şule Aygün, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,   Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Halil Turgut, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, daire amirleri, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Hal içinde yapılan açılışta saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından davetlilere folklor gösteri sunuldu. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Sinop Valisi Yavuz Selim Köşker’in yaptığı konuşmaların ardından kütüphanede en çok okuyan farklı yaşlardaki okuyuculara hediyeler verildi. Hediyelerin ardından açılış kurdelesi kesilerek Çocuk Kütüphanesi ile Yetişkinler Kütüphanesi gezildi. Çeşitli ikramların ardından açılış sona erdi.

Haberin Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 10:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER