Eğitimde Yaz Fırsatı

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Yaz okulları kampanyası, çocuklara dayanışmayı, paylaşmayı, birbirleriyle rakip değil kardeş olduklarını vurgulamaya çalışıyor.

Eğitimde Yaz Fırsatı

  Türkiye’nin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren Halkevleri ve Öğrenci Kolektifleri, “Okumuş insan halkın yanındadır” sloganıyla düzenlediği bir kampanya ile çocuklara kapılarını açıyor. Bu Kapsamda Gerze Halkevi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Yaz okullarında gönüllü eğitmenler ile birlikte: Bilim ve icatlar, El becerileri, Drama, Şiir-Edebiyat, Sinema, Eğlenceli Tarih, Eğlenceli Matematik, Koro, Spor(Voleybol, Basketbol, Futbol),Satranç, Ahşap oyuncak atölyesi, Belgesel ve sinema çekim teknikleri, Film gösterimleri, Geziler, Meslek tanıtımları gibi eğitimlerin yanında öğrenci velilerine çocuklar konusunda iletişim ve gelişim semineri yapılıyor.

  28 Haziran2014 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayan Halkevi Yaz Okulu, 13 Temmuz 2014 tarihinde düzenlenecek sergi ve şenlik ile sona erecek.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
yobaz
yobaz - 10 yıl Önce

acaba bu yaz okulu kuran kurslarına alternatif olsun diye mi çıkarıldı!!! bırakında dinle bilimi buluşturalım,çocuklarımıza besmele öğretelim.

banner381
SIRADAKİ HABER