Engelliler Haftası Neşeli Geçti

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Gerze Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çeşitli programlar düzenlendi.

Engelliler Haftası Neşeli Geçti

  Gerze Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliğe Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkan Vekili İrfan Sağır, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Mal Müdürü Zübeyde Şen, Gerze Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Fatma Baş, veliler ve vatandaş katıldı.

Engelli vatandaşların kendilerini geliştirerek çalışma ve sosyal hayata kazandırılması amacıyla kurulan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden faydalanan çeşitli yaş gruplarında ki engelli vatandaşlar tarafından engelliler haftası kapsamında çeşitli gösteriler ve sunumlar gerçekleştirildi.

Engelli vatandaşların sosyal ve iş hayatına kazandırılması amacıyla kurulan Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından hazırlanan programda engelli vatandaşların hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Şiir dinletileri, dans gösterileri, oyunlar ve canlı müzik eşliğinde hazırlanan gösteriler, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 09:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

şu her şeyde gösteri yapıp iktidarı topa tutan bazı yüzler neden bu karede yoklar.bu engelli çocuklarımız ın yuzunu guldursenız olmaz mı..ama yalandan her şye muhalefet olan sızler gerçi hep kendinizi düşünürsünüz yaa ne diyelim ki.daha dün somalı vatandaşlarımızın ölülerini siyaset yapan o karedeki resimde bulunanlar nerdesiniz..

banner381
SIRADAKİ HABER