Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulundan bir ilk.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin Şiir Dinletisi ayakta alkışlandı.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulundan bir ilk.

  Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde bu yıl 1.si yapılan şiir dinletisi 28 Mayıs 2012 Pazartesi akşamı Saat: 08.30’ da Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımı ile son derece büyük bir coşku içersinde gerçekleştirildi.

  Katılımcıların neredeyse salona sığmadığı etkinliğe, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü Yılmaz Ergün’ ün açılış konuşmasının ardından programın uygulanmasına geçildi. Müzikli bölümlerini okulun müzik öğretmeni M. Ali Diri ve şiir bölümünü okulun Türkçe öğretmeni Berna Yılmaz’ ın okulun diğer öğretmenlerinin de yardımları ile gerçekleştirdiği şiir ve müzik dinletisi Okul öğrencileri Selin Nur Çaça ve Nurefşan Aydın’ ın birlikte sunumu ile başladı.

  Öğrenciler daha önceden belirlenen şiirlerini son derece coşkulu ve bir o kadar da başarı ile duygu dolu bir şekilde izleyicilere sunarken, okulun ana sınıfından başlayarak son sınıfına kadar hemen her sınıftan öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen müzik bölümleri ile katılımcılardan tam not ve büyük alkış aldı. Okuldan mezun olarak öğrenimlerini Sinop Güzel Sanatlar Lisesinde sürdüren öğrencilerin müzik dinletisi dinleyenlerin “ ruhlarına gıda” oldu.

İki şiir arasındaki geçişlerin tadına doyulmaz müzik geçişleri ile yapıldığı şiir ve müzik şöleni bu akışla devam ederek sona erdi.









































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ali Diri
Mehmet ali Diri - 12 yıl Önce

okul öğretmeni olarak bütüün öğrencilerimi yürekten kutluyorum. herşey çok güzeldi .

Receğ Yortanlı
Receğ Yortanlı - 12 yıl Önce

çok güzel bi program olmuş,emeği geçenleri kutluyor başarılarının devamı dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER