Gerze’den Zeytin Dalı Harekatına Destek

Öğrenciler kamuflaj giyerek derslere girdi ve TRT Haberde yer aldı.

Gerze’den Zeytin Dalı Harekatına Destek

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri Afrin’de görev yapan Mehmetçiğimize destek olmak adına derslere kamuflajla girdiler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler. Vaaz programı ile başlayan etkinlikte Cihad konusu Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi tarafından el alındı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden programda öğrenciler çeşitli şiirler ile Mehmetçiğimize seslendi. Öğrenciler askeri üniformalar ile Komando Marşı da söylediler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Okul Müdürü Zeki Sağır TRT Habere programla ilgili röportaj verdiler. Programda ayrıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Kurt ve Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu da yer aldı.

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zeki Sağır etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Yaklaşık bir aydır Afrin’de ülkemiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız,dinimiz ve devletimiz için mğcadele eden askerlerimize bir nebze olsun destek olmak, kalp ve gönüllerimizin onlarla birlikte attığını gösterek adına hatimler okuyarak, dualar ederek, vaazlar vererek bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. 16 Şubat 2018 Cuma günü de idarecilerimiz askeri kıyafetler giyerek bir gün boyunca bu şekilde eğitim aldılar. Bu etkinliklerdeki amacımız milletimiz, devletimiz ve ülkemiz adına birlik, beraberlik mesajları vermek, dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemek ve askerlerimiz Afrin’de mücadele ederken onların yanında olduğumuzu göstermektir.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz de yaptığı açıklamada;” 20 Ocak tarihinde başlayan Zeytin Dalı Harekatının 27. Gününde Gerze İHL’de yaptığımız etkinlikle bizler de destek olmak istedik. Öğrencilerimiz kamuflajlı olarak gün boyu derslere girdiler. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz de askeri üniforma giyerek öğrencilerimizle birlikte etkinlikte yer aldılar. Allah ordumuzu Afrin’de muvaffak eylesin. Tüm kalbimizle askerimizin yanındayız.” İfadelerini kullandı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 12:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
editöre
editöre - 6 yıl Önce

yakında beyinleri ağızlarından akacak, onu da haber yaparsınız. gerzeli gençlerin beyni sulandı, paçadan akıyor diye

nasiiii.....
nasiiii..... - 6 yıl Önce

ne oldu canınmı sıkıldı beyefendi

banner381
SIRADAKİ HABER