GMYO da Öğrenci Kayıtları Başladı

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci kayıtları başladı. Kayıtlar 6 Eylül’e kadar sürecek, dersler ise 16 Eylül’de başlayacak

GMYO da Öğrenci Kayıtları Başladı
  Bu yılki üniversite sınavının ardından Gerze Meslek Yüksek Okulu’nu tercih eden öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı. Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu öğrenci kayıtları 02 Eylül 2013 Pazartesi günü başlamış olup 06 Eylül 2013 Cuma gününe kadar devam edecek. Dersler ise 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacak.
Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut yaptığı açıklamada “ 02– 06 Eylül tarihleri arasında okulumuza kayıtlar başladı. Yeni gelen öğrencilerimize her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle öğrencilerimizin barınma sorununu daha kolay çözmelerini sağlamak için ilgili işletmeler ile velileri bir araya getiriyoruz. Bu yıl itibari ile okulumuza yoğun talep var. İlçemiz için önemli bir sosyal, ekonomik, kültürel değer oluşturacak öğrencilerimize Gerzelilerin de her anlamda yardımcı olacağına inanıyorum. Bu anlamda tüm kurum ve kuruluşların da katkılarını bekliyoruz. Okulumuz büyümeye hem nitelik hem nicelik anlamda gelişmeye Gerzemiz'e değer katmaya devam ediyor.” dedi. Turgut konuşmasının sonunda Gerze Meslek Yüksek Okulunu seçen öğrencilere teşekkürlerini sunarak "hoşgeldiniz" dedi.
























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 14:06
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER