Göz Yaşlarını Tutamadılar

Yenikent Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Belören İlkokulu ve Karlı TOBB Orta Okulu 13 Haziran 2014 yılında son karnelerini dağıtarak öğretim ve eğitim hizmetine son verdi.

 Göz Yaşlarını Tutamadılar

  6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunun yürürlüğe girmesi sonucu 2014 – 2015 yılında Eğitim ve öğretim vermeyecek olan Yenikent Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Recep Barış Varoğlu, 2014- 2015 öğretim yılında okulun kapatıldığını bundan sonra öğrencilerin okullarına Gerze merkezde bulunan okullarda öğretmenleriyle devam edeceklerini söyleyerek öğrencilere bundan sonraki öğretim hayatında başarılar diledi.

  Tören bitiminde bir çok öğrenci okullarının kapatılması ve öğretmenlerinden ayrılacak olması nedeniyle göz yaşları içinde servislere bindiği gözlerden kaçmadı.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 10 yıl Önce

yeni̇kent beldesi̇ beledi̇ye olmadan önce oarada yaşayan i̇nsanlar kaale alinarak beledi̇ye olmasi yönünde bi̇r referandum yapilmişti. en eti̇k olan uygulama yeri̇ne geti̇ri̇lmi̇şti̇..ama bu beledi̇ye şi̇mdi̇ orada yaşayan halkin kaale alinmamasi dolayisiyla onca tüten bacanin sönmesi̇ne kapatilarak hayir bu ocaklar aertik orada yanmiyacak deni̇ldi̇ ve hi̇ç ki̇mseni̇n görüş ve fi̇kri̇ alinmadan kapatildi ..peki̇ i̇yi̇ oldumu..? şi̇mdi̇ sira okula geldi̇ onuda kapatain, nasilsa yolda sahi̇lden gi̇tti̇ eee şi̇mdi̇ oradaki̇ esnaf ve yaşayan halka geci̇mleri̇ni̇ni̇ sağlayacak bi̇r altarnati̇f nedi̇r acaba çok merak edi̇yorum..yeni̇kent beldesi̇ni̇n i̇stanbul esenlerde ;;; 4. 5. 7 . dönem dernek başkanliğini yapmiş bi̇r başkan olarak soruyorum bi̇z bunu hak edecek ne kusur i̇şledi̇k acaba, günahimiz neydi̇.?göç ,,göçç peki̇ netreye kadar buralara gelenler çokmu rahat edecekler sanki̇.? ne i̇ş yapacaklar. bunlari nasil bi̇r gelecek bekli̇yor soruyorum bi̇r cevap veren olcakmi..

banner381
SIRADAKİ HABER