Güneş Gibi Doğdular

Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve öğrencilerinden Münevver Arslan Kütüphanesini ziyaret.

Güneş Gibi Doğdular

Açılışı geçtiğimiz günlerde büyük bir katılımla yapılan ilçemiz Münevver Arslan Kütüphanesinin bugünkü konukları ilçemiz Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve öğretmenleri idi.

Merkezde görevli 6 öğretmen ve 7 öğrenci ile kütüphaneyi ziyaret eden konukları, Kütüphane Müdürü Suat Altıntaş ve çalışanlar kapıda karşıladı. Kütüphanenin bölümlerini tek tek gezen konuklar yeni kütüphaneyi görmekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Müdür Suat Altuntaş ve görevlilerin kurumları hakkında verdiği açıklayıcı bilgilerden sonra, rehber öğretmenlerin tamamı kütüphaneye üyelik kayıtlarını gerçekleştirdiler.

Rehber öğretmenin öğrencilere okuduğu hikaye kitabındaki öykü, çocuklar tarafından beğenildi ve bu beğenilerini alkışlarla ifade ettiler.

 Bu ziyarette memnuniyetle gözlenen bir başka ve belki de en önemli ayrıntı, kütüphane çalışanlarının ve merkezde görev yapan öğretmenlerin öğrencilerine olan yakın ilgileri idi.

Ziyaret, en kısa sürede tekrar buluşmak, konukların Müdür Suat Altuntaş ve kütüphane çalışanlarına gösterdikleri nezaket ve konukseverlik için teşekkürlerini sunmalarının ardından kütüphane önünde çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 11:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER