Hal’ de Kitap Fuarı

Sinop Düşünenler Kitapevi Hal içinde kitap fuarı açtı.

Hal’ de Kitap Fuarı

  Bugün açılan fuar 5 gün süre ile açık kalacak ve sabah saat:10.00 ile akşam:19.00 saatleri arasında kitapseverlerle birlikte olacak.

Düşünenler Kitapevi Karadeniz genelinde belli aralıklarla açtıkları kitap fuarını ilçemizin nerede ise kültür ve sanat sokağı haline gelen hal içinde açtı.

Fuarla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz kitapevi sahibi İsmail Kır; geçen yıl da aynı tarihlerde Gerze’ de fuar açtıklarını, amaçlarının kitabı sevdirmek ve kitap okuyan insan sayısını artırmak olduğunu ifade etti. Cahilliğin tüm kötülüklerin mayası olduğunu dile getiren Kır, bunu önlemenin tek yolunun ise kitap okumak sayesinde bilgilenmek olduğunu vurguladı. Fuarlar yoluyla her yaştan okuru kitapla buluşturduklarını dile getiren Kır, bu tür fuarlarda kitap fiyatlarının normal fiyatlarının yarısına düştüğünü de sözlerine ekledi.

Nüfus oranı dikkate alındığında Gerze’ de okuyucu sayısının memnuniyet verici olduğunu belirten kitapevi sahibi İsmail Kır, duyarlılıkları için ilçe halkına teşekkür ederek sözlerine son verdi.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2012, 08:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

ismail bey inceli̇k gösterip gerze halkina katilimlarindan dolayi teşekkür etmi̇ş ama resi̇mdende görüyoruzki̇ okumayan bi̇r toplumuz fuarda kendi̇si̇nden başka ki̇mse yok

banner381
SIRADAKİ HABER