İcatlarını Sergilediler

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı.

İcatlarını Sergilediler

  Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ın açılış kurdelesini kestiği bilim fuarına, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Okul Müdürü Orhan Sertkaya yaptığı açış konuşmasında; bilginin üretilmesi ve pazarlanmasının toplumların gelişmişlik düzeylerinin en önemli faktörlerinden biri olduğu belirterek, yaparak ve yaşayarak öğrenmenin önemine dikkat çekti. Fuarda 82 öğrencinin, 9 danışman öğretmenle ürettikleri 35 projenin sergilendiğini ifade eden Okul Müdürü Sertkaya, konuşmasını, bilim fuarının gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sonlandırdı.

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Etkinlikleri çerçevesinde müştereken düzenlenen fuarın açılışının Kaymakam Bülent Bayraktar tarafından geçekleştirilmesinden sonra, protokol ve konuklar, okul öğrencilerinin geliştirdikleri projelerin tanıtıldığı stantları gezdiler ve öğrencilerden projelerinin işlevleri hakkında detaylı bilgi aldılar.

Fuar konuklara yapılan ikramın ardından sona erdi.

İlgilenenler için fuar 21-22 Mayıs 2015 tarihlerinde 2gün süre ile açık kalacak.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 13:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER