İl Birinciliğini Gerze Kazandı

Başarıdan başarıya koşan öğrencilerimiz satranç turnuvasından da eli boş dönmedi.

İl Birinciliğini Gerze Kazandı

23-24 Aralık 2017 tarihlerinde Sinop Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Küçükler Satranç İl Birinciliği Turnuvasından Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri derece ile döndü. Sinop ili ve ilçelerinden yarışmaya 90 sporcu katılmış olup sporcular 8,9,10 ve 11 yaş kategorilerinde mücadele etti. Yarışmaya Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri 9 ve 10 yaş kategorilerinde 8 öğrenci ile katıldı.

Turnuvada 4/E sınıfı öğrencisi Eymen GENÇ, 9 yaş kategorisinde İl 1.´si, 4/A sınıfı öğrencisi Kerem Nail YÜCEL, 9 yaş kategorisinde İl 2.´si, 4/E sınıfı öğrencisi Ulaş İSTANBULLU, 10 yaş kategorisinde İl 2.´si oldu.

Ayrıca ilçemiz Bodrum Cafe’de düzenlenen Sinop Küçükler Satranç Turnuvasında; 3/C sınıfı öğrencisi Dila ATAY, 9 yaş kızlar kategorisinde İl 1.´si oldu.

Okul Müdürü Recep Barş Varoğlu, “Gazi Mustafa Kemal İlkokulu olarak, öğrencilerimizi, ailelerini ve sınıf öğretmenlerini tebrik eder, öğrencilerimizin başarısında büyük pay sahibi olan okulumuz sınıf öğretmeni satranç antrenörü Cevat GÜLŞEN´e kıymetli emekleri için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER