İstişare Toplantısı

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Mesleki Etik Kültürünün Geliştirilmesi” istişare toplantısı ilçemizde yapıldı.

İstişare Toplantısı

  Valilik onayıyla Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen toplantı, 11 Haziran 2013 Salı bugün saat 14.00 de Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Toplantıya İl Eğitim Denetmeni Dr. Hüseyin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç,

Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gümüş ile okul ve kurumlarda görevli tüm idareci ve öğretmenler katıldılar.

  Toplantı bir dakikalık saygı duruşunun ardından Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müzik öğretmeni M. Ali Diri’ nin yönetiminde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının bir değerlendirmesini yaparak, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılındaki hazırlık çalışmaları ve okul dönüşümleri ile ilgili bilgiler verdi.

  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gümüş’ ün temel eğitim ve ortaöğretimle ilgili olarak yaptığı konuşmasıyla devam eden toplantı İl Eğitim Denetmeni Dr. Hüseyin Arslan’ın “Mesleki Etik Kültürünün Geliştirilmesi” konulu sunusuyla sona erdi.



















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 17:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 11 yıl Önce

genel olarak tek soruma cevap verilmesini artık rica ediyorum.okul aile birlikleri ve veliler eğitimin neresinde yer alıyor.

İlgiliye
İlgiliye - 11 yıl Önce

okul aile birlikleri eğitim kurumunun en önemli ayaklarından biri olmaına rağmen günümüzde velilerden para işteme etkinliği olarak görüldüğünden veliler tarafından rağbet görmemektedir.alında o.a. birliği eğitim kurumunun işleyişinde ve iyileştirilmeşinde şöz şahibidir ve kararlara doğrudan katılır.ama iyileştirme demek para ihtiyacı demektir.okullarımızda bulunmayan ve devletin vermediği tek şey paradır.bu nedenle okul müdürlerimiz en başit ihtiyaçları için bile bin takla atmak zorunda bırakılır.öğrenci velilerinin ardından para para diye gezen kişiler durumuna düşürülür.burada okul yönetiminin veliden para iştememe gibi bir lükşü yoktur.her ne kadar meb bakanlarımız veliden para işteyeni yakarım deşe de on kuruş göndermez.yani anlayacağınız o.a. birlikleri para makineşi konumundan çıkmadığı şürece velilerimiz okuldan uzak duracaklar ve görevden kaçacaklardır.bu yüzden o.a.b. çalışmaları kağıt üzerinde kalmaya mahkumdur.

banner381
SIRADAKİ HABER