İz Bırakan Öğretmenler

Gerze’nin öğretmenleri her daim farkını ortaya koymaya devam ediyor.

  24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde Anadolu Teknik Meslek Lisesi tarafından hazırlanan programa tüm yönetici, öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı.

Programa damgasını vuran ise Emekli Öğretmen Zeki Akgül’ün Hizmet Şeref Belgesi almasının ardından yaptığı duygu dolu konuşma oldu.

Konuşmasına Muş-Varto’da görev yaptığı yıllarda yaşadığı zorlu mücadeleyi anlatarak başlayan Akgül, yürürlüğe girecek olan “Ne Mutlu Türküm Diyene!”  yazılı tabelaların kaldırılacağı düzenlemesi konusundaki Milliyetçi duygularını tüm dinleyenlerle paylaşmasıyla devam etti.

Konuşurken sesi titreyen ve çok heyecanlı olduğu her halinden belli olan Akgül, konuşmasının sonunda salondaki meslektaşlarından büyük alkış aldı.

Programın şüphesiz ki unutulmaz kesitlerinden biri de Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğretmeni Tolga Çolakoğlu’nun meslektaşlarına sunduğu müzik dinletisi oldu. Çolakoğlu, hazırlamış olduğu müzik dinletisinin repertuarında dört şarkıya yer verdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 11:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

şehit haberleri gelmiyor artık.ona mı üzülüyorsun zeki bey!endişen olmasın zeki bey bu ülkeyi yönetenler vatanın kıymetini senden daha iyi biliyor.sen türklük düşüncesine fazla kaptırmışsın kendini bizim inancımız bize kişi müslüman olsun yeter der ırk teferruattır. ırkçılık suçtur.şeytan ırkçıydı.

banner381
SIRADAKİ HABER