Kalite Başarı, Başarı Ödülü Getirdi.

İlçemiz öğrencilerinin SBS’ deki başarısı ödülü de beraberinde getirdi.

Kalite Başarı, Başarı Ödülü Getirdi.

  2012 SBS’ de 494.00l puan alarak Sinop İl 3.sü olan ilçemiz Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Sevgi İdil Budak’ a ödülü, Kaymakamlıkta düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Okul Müdürü Yılmaz Ergün, öğrencinin velilerinin bulunduğu bir törenle İlçe Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi.

  Ülkemizde 09.10.Haziran 2012 tarihlerinde yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’ na ilçemiz ilköğretim okullarının 8. sınıfında öğrenim gören 182 öğrencinin katıldığı, katılan öğrencilerin tümünün 196 ve üzeri puan alarak ortaöğretim tercihlerinden birine yerleştirilmeye hak kazandıkları, 2012 yılında ise %100 olan SBS başarı oranı ile 320.242’ lik başarı hedefine ulaşıldığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca bu başarı oranı ile öğrencilerimizin birçoğunun 01-08. Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak yerleştirmelerin sonucuna göre Fen Liselerine, Sosyal Bilimler Liselerine, Anadolu Öğretmen Liselerine, Anadolu Liselerine 24 Ağustos 2012 tarihinde yapılacak yerleştirmeler sonucu, yerleştirileceği öğrenildi.

  İlçemiz ilköğretim okullarında eğitim kalitesinin Belören İlköğretim Okulu ve Yenikent İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencilerinin SBS’ deki başarı grafiklerinin yükselmesi örnek gösterildi.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2012, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR..............................
HÜSEYİN BODUR.............................. - 12 yıl Önce

kızımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum, başarılarınınn daim olmasını diliyorum ama unutmamak lazım ki bir öğrencinin başarısında onu eğiten, okutan öğretmenlerinin hakkı ve o öğretmenlerin amiri konumundaki okul müdürü ve müd yard nında hhakı yenemez..her birilerine teker, teker teşiekkür ediyorum allah hepsinden razı olsun..

Heril Gültekin Aksoy
Heril Gültekin Aksoy - 12 yıl Önce

sevgili idil'i ve başarılarında büyük katkıları olan öğretmenlerini;ailesini candan kutlar,başarılarının devamını dileriz.

banner381
SIRADAKİ HABER