Kızıyla gurur duydu.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Kader Tütüncüyü yarım altınla ödüllendirdi.

Kızıyla gurur duydu.

  Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kader Tütüncü ezbere istiklal marşı okuma yarışmasında Sinop birincisi seçilerek hem okulunun ismini hemde Gerze’nin ismini tüm Sinop’a duyurmasıyla Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Kader Tütüncü’yü yarım altın takarak ödüllendirdi.

  Gerze Kaymakamlık makamında gerçekleşen ödül törenine Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi müdürü Murat Balcıoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Leyla Tuna ve Kader Tütüncü’nün babası Sorkun köyü muhtarı Sadettin Tütüncü katıldı. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Kader Tütüncü’ye altın taktıktan sonra bu başarıyı fazlasıyla hak ettiğini, bunun bir yetenek olduğunu söyleyerek katkısı olan herkese teşekkür etti.

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’nin üst üste başarılar elde etmesinden, okul müdürü Murat Balcıoğlu’na üçüncü başarı belgesini verdi. Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi müdürü Murat Balcıoğlu üçüncü başarı belgesiyle üstün başarı belgesini hak etmiş oldu. Balcıoğlu bu başarıların kendine ait olmadığını çalışmaların bir ekip işi olduğundan bu başarılar tüm Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve personelinindir dedi.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2012, 08:47
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER