KOBİ’lere uzaktan eğitim

KOSGEB, KOBİ’lere internet üzerinden eğitim verecek

KOBİ’lere uzaktan eğitim

  Kuruluşundan bu yana KOBİ'lerin büyümesi için birçok destek ve hizmete imza atan KOSGEB, yepyeni bir hizmeti daha “KOBİ KAMPÜS” aracılığıyla tek noktadan KOBİ'lere Eğitim sunmaya başladı. KOBİ Kampüs Projesi ile 100 bin İşletme; inovasyon, liderlik, satış, pazarlama, finansman yönetimi, proje yönetimi gibi eğitimleri ücretsiz olarak alabilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürü Gürsel KIZILASLAN, “Ulusal ve uluslararası pazarlarda yaşanan yoğun rekabet, KOBİ’leri; daha verimli, daha yenilikçi, değişim ve gelişime hızlı adapte olabilecek şekilde hareket etmeye zorlamaktadır. KOBİ’lerin bu noktada ihtiyaç duydukları konularda, doğru bilgiye hızlı erişimleri ve bu bilgileri yönetecek kurumsal yeterliliğe sahip olmaları amacıyla, KOBİ KAMPÜS hizmete açılmıştır.” dedi.

Bu hizmetten KOSGEB Veri tabanına kayıtlı, güncel beyannamesi onaylanmış 100 bin işletme, //kobikampus.kosgeb.gov.tr adresinden, kullanıcı adı ve şifreleriyle eğitim ortamına giriş yapıp, birçok değerli eğitim materyali içeren eğitimlerden hemen faydalanmaya başlayabiliyorlar.

Bilgi ve beceri düzeylerinin, verimliliklerinin ve dolayısıyla rekabet gücünün arttırılması amacıyla düzenlenen eğitimler internete taşınarak, zaman ve mekân sınırı olmadan daha fazla KOBİ’nin eğitim hizmetlerinden yararlanması sağlanmış olacağını söyleyen KIZILASLAN, böylece KOBİ yönetici ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimine yardımcı olacak keyifli ve verimli bir deneyim yaşama fırsatı sunulacağını belirtti.

KOBİ KAMPÜS programında uygulanan eğitimler:

- Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon Teknikleri

- Kazanan Takım - Satış Gücü Yönetimi

- Stratejik pazarlama

- Temel Satış Becerileri

- Müşteri Odaklı İlişki Yönetimi

- Şikayet Yönetimi

- Problem Çözme

- Zaman Yönetimi

- Proje Yönetimi

- Verimlilik Odaklı Süreç Yönetimi

 

Detaylı bilgi KOSGEB Sinop Hizmet Merkez Müdürlüğü’nden alınabilir. Tel:  0 (368) 261 57 67

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 13:30
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER