Kuran Kursu Öğrencilerinden Kütüphaneyi Ziyaret

Gerze Merkez Camii Kuran Kursu öğrencileri ilçemiz Atatürk Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Kuran Kursu Öğrencilerinden Kütüphaneyi Ziyaret

  Kurs öğretmenleri Azize Balcıoğlu nezaretinde 17 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 11.30 da, 70’e yakın öğrenci tarafından yapılan ziyarette, öğrenciler kütüphanenin bütün birimlerini gezdiler, çeşitli kitaplar okuyan öğrencilerin bazıları da internetten yararlandılar.

  Ziyaretin son derece yararlı geçtiğini belirten öğretici Azize Balcıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; “Öğrencilerimizin her türlü aktiviteleri içinde barındıran dolu dolu bir kurs dönemi geçirmeleri için uğraşıyorum, çocuklarımızın kütüphane alışanlıklarını artırmak ve onlara kitap sevgisini aşılamak istiyorum. Farklı etkinliklerle çocuklarımızı her yönden geliştirmek tek amacımız. Şu an 70’e yakın öğrencimiz kütüphanemizden yararlandılar. Yaz kuran kurslarında kur’an-ı kerim eğitiminin dışında çeşitli sportif faaliyetler ve değişik etkinliklere de yer veriyorum.” dedi.

  İlçemiz Atatürk Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş ise yaptığı kısa konuşmada; “Çocuklarımızın burada olmasından son derece mutluyum. Onlar kütüphanenin tüm kaynaklarından yararlandırılmalı” dedi.

  Azize Balcıoğlu ziyaret sonunda yaptığı açıklamada son olarak “Her akşam Merkez Yeni Camii bahçesinde çocuklarımıza ve ailelerine iftar yemeği vermekteyiz, sizleri de bekliyoruz” dedi.





































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2013, 09:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güzel Gerzem
Güzel Gerzem - 11 yıl Önce

ilçemizde güzel şeyler oluyor bizim öğrencilik yıllarımızda kütüphane maalesef sıkıntılıydı.bu fotoğraflar karşısında hem şaşırdık hemde çok mutlu olduk.üstüne birde çocuk kütüphanesi açılacağını duyduk çok sevindirici(muhtemelen o kütüphanenin başındaki yetkili özverili ve idealist bir yönetici tebrik ediyoruz başarılar)

banner381
SIRADAKİ HABER