Matematik Dehaları Ödüllendirildi

Sinop İli Ortaokullar arasında düzenlenen matematik yarışmasında dereceye giren okul danışman öğretmen ve öğrencileri ödüllendirildiler.

Matematik Dehaları Ödüllendirildi

  İlçemiz Şehit Nurullah Anadolu Lisesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen matematik yarışmasının finali 22 Mayıs 2013 Çarşamba saat 14 00 de Sinop Özel Huriye Boydak Ortaokulu, Gerze Atatürk Ortaokulu, Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu ve Boyabat Atatürk Ortaokulu katılımı ile gerçekleşti. Saat 14 00 de Anadolu Şehit Nurullah Anadolu lisesinin konferans salonunda başlayan matematik final yarışması saat 15 00 de sona erdi.

 Yarışmadan sonra yapılan olan ödül törenine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Sinop Cezaevi Müdürü Özer Duman, Ş.N.S.A.L.Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Alaçamlı, yarışmaya katılan okulların danışman öğretmenleri ve yarışmacı öğrenciler katıldı.

  Tören bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okulun Matematik Kulübü öğrencisi Merve Saatçi’nin yaptığı konuşmadan sonra, Okul Müdürü Murat Balcıoğlu konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Yapılan yarışmada 90 puan alarak 1.liği kazanan Sinop Özel Huriye Boydak Ortaokulu danışman öğretmen ve yarışmacı öğrencilerine tablet bilgisayardan oluşan ödülleri Gerze Kaymakamı Metin Kubilay,

70 puan alarak 2.liği kazanan Gerze Atatürk Ortaokulu danışman öğretmen ve yarışmacı öğrencilere taşınabilir hard diskten oluşan ödülünü Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut,

60 puanla 3.lüğü kazanan Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu danışman öğretmen ve yarışmacı öğrencilere taşınabilir hard diskten oluşan ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç verdiler.

30 puanla 4. lüğü kazanan Boyabat Atatürk Ortaokulu’na hediyesini Sinop E Tipi Kapalı Ceza Enfaz Koruma Müdürü Özel Duman tarafından verildi.

 Program ödül töreninin ardından ikramlarla sona erdi.














































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 12:48
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER