Miniklere Kesintisiz Hizmet!

Özel Gerze Gülücük Anaokulu faaliyete başlamak için gün sayıyor.

Miniklere Kesintisiz Hizmet!

 Özel Gerze Gülücük Anaokulu Kurucusu ve aynı zamanda Doğan Güneş Rehabilitasyon Merkezi’nde İdarecilik yapmakta olan Kezban Sibel Pak ile görüşerek 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girecek olan okulu ziyaret ettik.

Yaz döneminde 2, Eylül döneminde 4 derslik ile öğrencilere hizmet imkânı sunan 80 kişi kapasiteli okulun akülü ve pedallı araçlar için trafik alanı, oyun bahçesi ve basketbol-futbol sahaları bulunuyor.

34-66 ay arası(3-4-5-6 yaş) öğrencilere tam gün hizmet verme olanağı sunan okulun diğerlerinden en büyük farkı öğrencilerin ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan ve zengin içeriğiyle çocuklara dolu dolu bir tatil imkânı sunan Yaz Programı.

Yaz Okulu Programı Aktiviteleri çerçevesinde tenis, yüzme, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Eğlenceli Aritmetik, Satranç, jimnastik, bilişsel ve duygusal aktiviteler, sanat ve drama uygulamaları ile grup oyunları eğitimleri verilerek öğrencilerin sosyal yönden gelişimlerine katkı sunulacak.

Çocukların bedensel, zihinsel, duygusal, dil ve sosyal yönden gelişmesini ve temel alışkanlıkları kazanmasını misyon edinen okul Rutin etkinlikler, Göster-Anlat etkinliği, Değerler eğitimi, Kitap günü, İlköğretime Hazırlık etkinliği, Sinema günü, geziler ile çocukların her fırsattan yararlanmasına olanak sağlayacak.

Sevgi dolu sıcak bir aile ortamı içerisinde çocuk gelişimi konusunda bilgili öğretmenler ve profesyonel branş öğretmenleriyle hizmet sunan Özel Gerze Gülücük Anaokulu Kurucusu Kezban Sibel Pak, 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren kayıtlara başlanacağını ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyenlerin 700 00 01 ile 0506 669 05014 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşılabileceğini duyurdu.

Haber: Özge İnce





































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 12:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER