Öğrenciler Karnelerine Kavuştu.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Ders zili son kez çaldı.

Öğrenciler Karnelerine Kavuştu.
HABERİN GALERİSİ
Karne Tatili 2017

Karne Tatili 2017

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulunda düzenlenen karne merasimi ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 9 Haziran 2017 Cuma günü saat 14.00’te sona erdi.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Emniyet Müdürü Vekili AslıÖzcan, Gerze Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve Gerze Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman belirlenen sınıflarda karnelerin dağıtımını gerçekleştirmek için bir araya geldi.

Okul bahçesinde devam eden törende söz alan Okul Müdürü Dursun Kahriman Devlet Parasız ve Bursluluk Sınavına girecek olan öğrencilere gerekli uyarılarda bulunarak öğrencilere hayırlı tatiller temennisinde bulundu. Tören başarılı ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve iftihar belgelerinin dağıtılması ile devam etti. Hava koşullarının olumsuz olması nedeniyle tören Okul binasında İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi ise 18 Eylül 2017’de başlayacak.

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Türkiye genelinde sportif faaliyetlere katılarak birçok başarıya imza atmış olan öğrencilerini de unutmadı. Dereceye girmeye hak kazanan öğrenciler ise şöyle;

  • Şeyma Ersoy judo alanında Türkiye 3.sü
  • Yasemin Çoban Judo alanında Türkiye 5.si
  • İrem Çelik Judo alanında Türkiye 7.si
  • Necla Özcan Judo alanında Türkiye 7.si
  • Mert Akgün güreş alanında Türkiye 6.sı
  • Fotoğraflar İçin Tıklayın

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 09:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER