Öğrenciler polisi yakından tanıdı.

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde, Kariyer günleri kapsamında düzenlenen etkinlik çerçevesinde; İlçe Emniyet Müdürü Hasan AKÇA öğrencilerle konferans salonunda bir araya geldi.

Öğrenciler polisi yakından tanıdı.

  Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça 29 Şubat 2012 Çarşamba saat 14.30’da Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi konferans salonunda okulun ismini aldığı şehit öğretmen Nurullah Saraç’ı anarak konuşmasına başladı. Konuşmasında Polis teşkilatı ve öğrencilerin üniversite ortamlarında karşılaşabileceği konular ve Gerze polisinin yürüttüğü hizmetler konusunda öğrencileri şu başlıklar altında bilgilendirmede bulundu

1.      Polisin tanıtımı

2.      Gerze Emniyet Müdürlüğünün tanıtımı

3.      155 polis imdat telefonunu tanıtımı

4.      Polis nasıl olunur, polis olmanın şartları nelerdir

5.      Terör, uyuşturucu, asayiş olayları ve cinsel taciz olayları ile bilgilendirme.

 Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça’yı can kulağı ile dinleyen öğrenciler konferansın sonunda Hasan Akçayı soru yağmuruna tuttular. Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça öğrencilerin sorularına tek tek cevap vererek bilgilendirmenin ardından konferans son buldu.

Okul Müdürü Murat BALCIOĞLU katılımlarından dolayı Emniyet Müdürü Hasan AKÇA ve ekibine verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek, günün anısına bir buket çiçek takdim etti.

 







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2012, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
öğrenci
öğrenci - 12 yıl Önce

panelin sonunda öğrencilerin termik santral hakkında dediklerinden neden bahsetmediniz? öğrencilerin alkışlı protestosundan neden bahsetmediniz? emniyet müdürü ve polislerin cevap verememesinden neden bahsetmediniz?

gerzeli öğrenci
gerzeli öğrenci - 12 yıl Önce

haberde emniyet müdürünün termik santral hakkında söylediklerinden ve öğrencilerin bunu alkışlarla protesto etmesinden bahsedilmemiş. sizi tarafsız ve doğru habercilik yapmaya çağırıyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER