Öğrencilerimiz İçin Varız

Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları toplantısı yapıldı

Öğrencilerimiz İçin Varız
  21 Şubat 2013 Perşembe günü saat 14 00 de Gerze Halk Eğitimi Müdürlüğü toplantı salonunda, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’in başkanlığında, ilçe okullarının zümre başkanlarının katılımı ile Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları toplantısı gerçekleşti.
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bölgeleri ve Eğitim Kurulları Yönergesi kapsamında yapılan Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları toplantısında 2012-2013 öğretim yılının 1.kanaat dönemi değerlendirildi, 2.kanaat döneminde nelerin yapılması gerektiği ve başarının artırılması için yapılacaklar üzerinde duruldu.
  Gerze ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç konuşmasında;” 2013 yılında başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmek istiyoruz, eğitim söz konusu olduğunda elimizden geleni her zaman yapmalıyız, vatanını, milletinin, bayrağını seven gençler yetiştirmeliyiz. Öğrencilerimize katkı sağladığını düşündüğüm ve eğitimlerine katkı sağlayacak her türlü etkinliklere onay veriyorum. Biz öğretmenler öğrenciler için varız.”dedi. Genç konuşmasına Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokuluna yapılacak ek binanın ihalesinin yapılıp 18 derslik bir ek bina yapılacağını sözlerine ekledi.
  Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları toplantısı biterken saat 15 30 da aynı kurum toplantı salonunda Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’in başkanlığında ve okul müdürlerinin katıldığı Gerze Milli Eğitim Komisyonu toplantısı yapıldı.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2013, 17:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER