Öğrencilerinden Işıdı’ya Ahde Vefa Örneği

24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri 23 Kasım 2014 Pazar günü İskele Çay Bahçesinde saat 14.00’te Sınıf Öğretmeni Sedat Işıdı ’ya kutlama töreni hazırladı.

Öğrencilerinden Işıdı’ya Ahde Vefa Örneği

  Hazırlanan törene öğrenciler ve velileri katılarak öğrencilerinin başarısına destek olan öğretmenleri Sedat Işıdı ‘ya teşekkür edip plaket sundular.

  Yaklaşık iki saat süren Öğretmenler Günü kutlamasında öğrenciler Işıdı ‘ya olan özlemlerini dile getirerek kendileri için ifade etmiş olduğu değeri gösterdiler. Öğrencilerin bu örnek davranışı karşısında çok mutlu olduğunu belirten Işıdı, öğrencilerine teşekkür ederek bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarının nasıl olması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan vehbi ersoy
hasan vehbi ersoy - 9 yıl Önce

sevgili sedat,sen köşk mahallesinin en beyefendi insanısın,sevgili komşum arkadaşım allah sağlık afiyet versin mutluluk dilerim.

Orhan USTA
Orhan USTA - 9 yıl Önce

sayın sedat ışıdı ve muhterem eşine nice uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim. ben kendilerinden iyilik görmüş bir insanım. onlar bunu hatırlamaz. çünkü iyilik yap denize at diyen insanlardır kendileri.

Ergül Ekşiİ
Ergül Ekşiİ - 9 yıl Önce

sen bunlara değersin oğlum .bu denli sevilmektir seni ayakta tutan.iyi ki varsın , seni çok seviyoruz.

Sedat IŞIDI
Sedat IŞIDI - 9 yıl Önce

saygideğer veli̇leri̇m,sevgi̇li̇ öğrenci̇leri̇m,si̇zleri̇ çok sevi̇yorum ve si̇zlere çok güveni̇yorum, inşallah her öğretmene beni̇m veli̇leri̇m gi̇ni̇ veli̇ler düşer.allah onlardan razı olsun... öğrencilerim verdiğiniz sözleri tuttuğunuz için sizlere ayrıca tek rek teşekkür ediyorum ve sizlere sonsuz güveniyorum, sakın ha,annelerinizi üzmeyiniz......

METİN KARAGÜLLE
METİN KARAGÜLLE - 9 yıl Önce

değerli arkadaşiarım canlarım sedat ve ısmahan bu özel gününüzü kutlarim.sağlikli huzurlu mutlu yillar di̇leri̇m.

banner381
SIRADAKİ HABER