Öztoprak; ”Bayrağı Daha Yukarılara Taşıyacağız”

Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneği yeni müdüre hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öztoprak; ”Bayrağı Daha Yukarılara Taşıyacağız”

Dernek Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, ilçemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni atanan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak’ı makamında ziyaret ederek göreve başlaması nedeniyle, kendilerine hem hoş geldin, hem de hayırlı olsun dileklerini sunmak üzere bugün saat:14.00 da ziyarette bulundular.

Konuklarını son derece sıcak ve samimi bir şekilde girişte karşılayan Gerze MYO Müdürü Öztoprak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Dernek Başkanı Fatih Ergün ise yeni müdüre derneklerinin okulla birlikte koordineli bir şekilde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Sohbetin ana konusunu yüksekokul öğrencilerinin gündemde olan yurt sorunu teşkil ederken, müdür Öztoprak ve dernek yönetimi çözüm önerilerini sundular ve bu tür görüşmelerin sorunun çözümü noktasına gelinceye kadar devam etmesi kararı aldılar.

Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Öztoprak ziyaret esnasında yaptığı konuşmada; “bu bir bayrak yarışıdır, bizden önce okulumuzun bu konuma gelmesinde emeği geçen her kademedeki çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz var olanın üzerine daha da yenilerini katarak Gerze ilçesinin eğitim bayrağını daha da yukarılara taşımaktır” dedi.

Ziyaret yapılan ikramlarla sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 16:29

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

fakültemi̇z,gerze ve gerze halki adina Allah hayirli,uğurlu etsi̇n di̇yorum..saygilarimla...

recep
recep - 9 yıl Önce

müdür mü kantin işletmecisi mi ?

banner381
SIRADAKİ HABER