Piknikte Buluştular

Gerze Ülkü Ocakları ortaöğretim teşkilatı 1. gençlik pikniğinde buluştular.

Piknikte Buluştular

Gerze Ülkü Ocaklarının düzenlediği birçok etkinliğin yapıldığı piknikte halat çekme, çuvalda yürüme, futbol turnuvası, kaşıkta yumurta ile yürümeye kadar Ramazan ayından önce enerji topladılar. Çevre temizlilerine önem veren Ülkü Ocakları etrafımda temizleyerek etkinliği sonlandırdılar.

Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan SERTKAYA yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan Türk gençliğinin her alanda başarılı olması için gece gündüz mücadeleye atıldık. Bu mücadeleyi Allah rızası için sürdürmeye devam edeceğiz çünkü İstikbalimiz Türk gençliğidir. İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinden büyük Allah vardır. Türk İslam âleminin Ramazan i Serifi hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferhat
Ferhat - 5 yıl Önce

Ilklerin baskani Gokhan Sertkaya Adamsin birlik beraberlik masAllah

gerzeli
gerzeli - 5 yıl Önce

her ne kadar güzel bir etkinlik olsada yapılan etkinliği ülkü ocakları değilde mhp gençlik kolları olarak lanse etseydiniz daha iyi olurdu. şunu genç arkadaşlar ileride daha iyi öğreneceklerdir ki ülkü ocakları amblemi hilal bozkurttur . oradaki bayraklarda mhp yazıyor .

banner381
SIRADAKİ HABER