Rektörümüz Gerze MYO’yu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Gerze Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek, akademisyen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Rektörümüz Gerze MYO’yu Ziyaret Etti

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ a, Gerze MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK’ ın yanı sıra okul müdür yardımcıları, akademik ve idari personel eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak akademisyenlerle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, gerçekleşen projeler hakkında bilgiler alırken, yeni dönemde gerçekleşmesi planlanan çalışmalar hakkında akademisyenlerimizle fikir alışverişinde bulundu.

2015-2016 Öğretim yılında 10 programda 1063 öğrenciye modern imkanlarla ev sahipliği yapan Gerze Meslek Yüksekokulu’ nun modern yerleşkesini ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Gerze MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK ’tan bilgiler alarak, Gerze MYO’ nun fiziki imkanlarının geliştirilmesi noktasında, gerekli çalışmaların hız kesmeden devam etmesi noktasında titizlikle çalışılacağını söyledi.  

Ziyaret kapsamında son olarak Gerze MYO Radyo- Tv stüdyolarında program konuğu olan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Radyo ve TV Bölümü öğrencisi Tuğçe Nur SEMİZ’in sorularını yanıtladı. Gerçekleşen röportajda Rektörümüz, üniversitenin öğrencilere sağlamış olduğu imkânların öğrenci tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, ara eleman anlamında Gerze Meslek Yüksekokuluna büyük sorumluluk düştüğünü ve burada donanımlı bir eğitim alan öğrencilerin, alanlarındaki boşluğu en iyi şekilde dolduracağını ifade etti.

Amaçlarının teorik eğitimin yanı sıra öğrencilere, milli ve manevi değerler anlamında da kendini yetiştirebilme imkânı sağlamak olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerin ileriye dönük hedefleri noktasında üzerlerine düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Rektörümüz, Gerze MYO Radyo-Tv stüdyolarında çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretini sonlandırdı.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 16:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
fuat
fuat - 8 yıl Önce

şu kılık kıyafete şu sakala bak.

banner381
SIRADAKİ HABER